Zeleninová pánev s chřestem
Zelený chřest je úžasná svěží zelenina, která je mnohem snazší na přípravu, než se zdá. Stačí k němu dát třeba další zeleninku, jako v tomhle případě, přihodit kousek masa a máme vystaráno. Ve výsledku je to svěží, výživné jídlo,
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 020 kJ / 1 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,28 g |
Tuky | 57,13 g |
Vláknina | 24,06 g |
Cholesterol | 853 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,66 g |
Sacharidy | 110,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová pánev s chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GkM
Moje poznámka
Zeleninová pánev s chřestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GkM
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 13 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 16 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 27 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 33 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 1 hodinou
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Tématické fráze:
chřest na pánvi,
zelený chřest s kuřecími prsíčky,
chřst příprava
Suroviny:
maso kuřecí,
koření na kuřecí maso,
olej olivový,
cibule,
brambory,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
paprika,
rajče,
chřest,
vejce,
sýr
Komentáře (2)