Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 656 kJ / 1 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,92 g |
Tuky | 135,67 g |
Vláknina | 30,34 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 428 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 45,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7RN
Moje poznámka
Tofu cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7RN
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 8 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 12 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 12 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 13 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 14 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Tématické fráze:
čím nahradit syr philadelphia,
čím nahradit tofu,
čím nahradit ricottu,
cheescake z tofu,
philadelphia sýr nahradit,
tofu recepty,
dia cheesecake,
cheescake s tofu,
tofu cheescake,
cheesecake bez mouky,
jak vypadá tofu,
originální cheesecake,
dietní cheesecake,
čím nahradit riccotu,
zdravý cheesecake,
tofu,
peceme z tofu,
cheesecake recept,
cheesecake recepty,
recepty z tofu
Suroviny:
tofu natural,
sýr ricotta,
vejce,
semínka lněná,
semínka slunečnicová,
ořechy vlašské,
kokos,
lusk vanilkový,
citron,
stevie
Komentáře (11)
Tanicka: Jinak se mi recept moc zamlouvá, prima zdravá varianta, zvlášť ten korpus. Kolik tak asi té vody na namočení? Popř.jaká je konzistence těsta před pečením? Díky a