Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 656 kJ / 1 830 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,92 g |
| Tuky | 135,67 g |
| Vláknina | 30,34 g |
| Cholesterol | 618 mg |
| Sodík | 428 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 45,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7RN
Moje poznámka
Tofu cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7RN
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 1 hodinou
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 1 hodinou
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 1 hodinou
Jahodový likér
Jirka55221 před 3 hodinami
Domácí chleba
Samjda před 3 hodinami
Vánoční věnec
Stefi.f před 7 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 14 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 16 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 16 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 16 hodinami
Tématické fráze:
čím nahradit syr philadelphia,
čím nahradit tofu,
čím nahradit ricottu,
cheescake z tofu,
philadelphia sýr nahradit,
tofu recepty,
dia cheesecake,
cheescake s tofu,
tofu cheescake,
cheesecake bez mouky,
jak vypadá tofu,
originální cheesecake,
dietní cheesecake,
čím nahradit riccotu,
zdravý cheesecake,
tofu,
peceme z tofu,
cheesecake recept,
cheesecake recepty,
recepty z tofu
Suroviny:
tofu natural,
sýr ricotta,
vejce,
semínka lněná,
semínka slunečnicová,
ořechy vlašské,
kokos,
lusk vanilkový,
citron,
stevie
Komentáře (11)
Tanicka: Jinak se mi recept moc zamlouvá, prima zdravá varianta, zvlášť ten korpus. Kolik tak asi té vody na namočení? Popř.jaká je konzistence těsta před pečením? Díky a