Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 656 kJ / 1 830 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,92 g |
Tuky | 135,67 g |
Vláknina | 30,34 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 428 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 45,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tofu cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7RN
Moje poznámka
Tofu cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N7RN
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 1 hodinou
Kuře na zelí
kimlo před 1 hodinou
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 2 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 3 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 4 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 4 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 4 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 14 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 16 hodinami
Tématické fráze:
čím nahradit syr philadelphia,
čím nahradit tofu,
čím nahradit ricottu,
cheescake z tofu,
philadelphia sýr nahradit,
tofu recepty,
dia cheesecake,
cheescake s tofu,
tofu cheescake,
cheesecake bez mouky,
jak vypadá tofu,
originální cheesecake,
dietní cheesecake,
čím nahradit riccotu,
zdravý cheesecake,
tofu,
peceme z tofu,
cheesecake recept,
cheesecake recepty,
recepty z tofu
Suroviny:
tofu natural,
sýr ricotta,
vejce,
semínka lněná,
semínka slunečnicová,
ořechy vlašské,
kokos,
lusk vanilkový,
citron,
stevie
Komentáře (11)
Tanicka: Jinak se mi recept moc zamlouvá, prima zdravá varianta, zvlášť ten korpus. Kolik tak asi té vody na namočení? Popř.jaká je konzistence těsta před pečením? Díky a