Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 785 kJ / 666 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,33 g |
Tuky | 43,51 g |
Vláknina | 38,70 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 284 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 40,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WWZW
Moje poznámka
Dušené hovězí s mrkví a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WWZW
Nejnovější recepty
Bazalková frittata
Přidáno před 2 hodinami
Nepečený makový koláč
Přidáno před 8 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 17 hodinami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 17 hodinami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno 5. 9. 2025 10:03:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Kajkajak před 1 hodinou
Dušená mrkev
Kajkajak před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou
MirekFM před 1 hodinou
Švestková Nutella
Capri1412 před 2 hodinami
Hrášková polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
jjj82 před 2 hodinami
Vláčný jablečný koláč
Ennia před 2 hodinami
Vepřové kostky s hořčicí
Janazam před 3 hodinami
Žemlovka jako od babičky
Janazam před 3 hodinami
Banánové lívance
David Salamánek před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí s dusenou mrkvi,
hovězí maso s dušenou mrkví,
hovězí s fazolkami,
dušené hovězí maso s mrkví,
hovězí na mrkvi,
hovězí maso s fazolkami,
dušená mrkev s fazolkami,
hovězí s fazolkama,
hovězí v mrkvi,
dušéna mrkva,
dušená mrkev s hovězím,
hovězí plátky s fazolkami,
dusene hovezi,
hovězí s mrkví,
dusene hovezi maso,
dušená mrkev s fazolkama,
hovězí se zelenými fazolkami,
dušená mrkev s hovězím masem,
hovězí na fazolkách,
hovezi maso s mrkvi
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
karotka,
fazolky zelené,
cibulka jarní,
máslo,
bujón zeleninový,
sůl,
pepř
Komentáře (7)