Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 770 kJ / 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,53 g |
| Tuky | 15,52 g |
| Vláknina | 5,45 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový guláš v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp0V
Moje poznámka
Vepřový guláš v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yp0V
Nejnovější recepty
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno před 9 hodinami
Králík na rajčatech a olivách
Přidáno před 9 hodinami
Mleté maso po čínsku
Přidáno před 10 hodinami
Plněné okurky s kapií
Přidáno před 10 hodinami
Bramborovo-cibulový krém se slaninou
Přidáno před 10 hodinami
Rizoto s tuňákem a sušenými rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Malé housky nebo rohlíčky
Evculina84 před 3 hodinami
Kotlety v cidru s jablky a šalvějí
Ted před 5 hodinami
Salát Little Gem (římský) s nivou a vejci
Kajkajak před 6 hodinami
Čočková polévka s párkem
Kajkajak před 7 hodinami
Řezy ORGASMUS
VerkaDvorakova před 9 hodinami
Krkovička z trouby
bint2103 před 9 hodinami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Cadule před 9 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Hana1234 před 9 hodinami
Kakaový olejový korpus na dort
Mart1neek před 10 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
Machachar před 10 hodinami
Tématické fráze:
gulas v pomalem hrnci,
pomalý hrnec guláš,
guláš pomalý hrnec,
gulášová polévka v pomalém hrnci,
dochucení guláše,
pomaly gulas,
kureci a veprovy gulas,
veprovy gulas v ph,
houbový guláš v pomalém hrnci,
recept na guláš v pomalém hrnci,
ochuceni guláše,
pomalý hrnec recepty,
vrprový guláš v pomalém hrnci,
vepřový guláš,
guláš z kližky v pomalém hrnci vynikajici,
vepřovy gulaš na divoko,
vhodne maso na guláš,
vepřové plátky v pomalém hrnci,
hrnec na guláš,
vepřový guláš-pomalý pomalý hrnec
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
sádlo,
koření gulášové,
koření čaraka,
kmín drcený,
paprika sušená sladká,
vývar,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (6)
Koření Čaraka je vhodné především do staročeských jídel či na grilování plátků dobrého kuřecího nebo vepřového...
Houbové koření, které se používá k dochucení polévek, omáček, mas nebo i jen k ochucení vajíček. Lze přidat kamkoli. Nejlepší je přidávat těsně před dovařením nebo až do hotového jídla. Dlouhým vařením ztrácí aroma.
Složení: sůl 28%, cibule, kmín, kořenová zelenina, koriandr, pepř, žampiony, houbové aroma, neobsahuje přidaný glutamát
http://www.caje-koreni.cz/koreni/49-houbove-koreni...
http://www.koreni.biz/ko-en-/eshop/1-1-Koreni/0/5/...