Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 797 kJ / 907 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,71 g |
| Tuky | 48,57 g |
| Vláknina | 5,10 g |
| Cholesterol | 162 mg |
| Sodík | 407 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 77,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXq6
Moje poznámka
Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXq6
Nejnovější recepty
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 13 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Išlské dortíčky
dra.carol před 38 minutami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 42 minutami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 7 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 10 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 10 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 12 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 12 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 15 hodinami
Tématické fráze:
pošírovaný,
co je pošírování,
co je pošírování,
pošírovany losos,
pangasius s bylinkovou omáčkou,
treska s bylinkovou omackou,
posirovany buček,
co je pošírovaný,
těstoviny s bylinkovou omáčkou,
pošírování v másle,
losos pošírovaný,
losos s bylinkovou omáčkou,
recept pangas,
co je to pošírování,
treska s bilinkovou omackou,
co je to pošírovaný,
pošírovaný losos s omáčkou,
posirovany filet losos,
recept pošírovaný losos,
recept na pangase
Suroviny:
filety ryby pangasius,
mléko,
máslo,
cibule,
pažitka,
mouka hladká,
pepř,
sůl
Komentáře (17)
No nic, pravděpodobně si vymýšlíš, jinak by nemusel být problém poslat odkaz.