Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gratinované brambory se špenátem a mletým masem, domácí dresing
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR4X
Moje poznámka
Gratinované brambory se špenátem a mletým masem, domácí dresing
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR4X
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 9 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 11 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 12 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 11 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 11 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 12 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 12 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 13 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 14 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 15 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 15 hodinami
Tématické fráze:
francouzský dresing,
francouzský dresing recept,
francouzky dresing,
francouzký dresing recept,
francouský dresink recept,
francousky dresing,
zapečené brambory s mletým masem a spenatem,
dresing na maso,
recept na francouzský dresing,
domaci dresinky,
francouzské brambory se spenatem,
gratinové brambory,
francouzký dresing jak udělat,
recept na francouzký dresing,
dresing francouzký,
jak udělat dresing,
dresing francouzský,
brambory se špenátem a mletým masem,
dresing k bramborum,
brambory s mletym masem a spenatem
Suroviny:
brambory,
špenát,
mléko,
maso mleté,
sýr,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
koření provensálské,
bazalka čerstvá
Komentáře (7)