Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 233 kJ / 2 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,45 g |
Tuky | 131,61 g |
Vláknina | 25,25 g |
Cholesterol | 557 mg |
Sodík | 911 mg |
Sůl | 1,91 g |
Sacharidy | 43,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička plněná výheňákem a zelenou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21Y1
Moje poznámka
Krkovička plněná výheňákem a zelenou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/21Y1
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 2 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 3 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 3 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 4 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 4 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 6 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 7 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 7 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 8 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 8 hodinami
Tématické fráze:
krkovička pečená na zelené paprice a porku,
plnena krkovička,
krkovicka po thajsku,
recepty z vyhenaku syru,
sedlčanský výheňák na zapékání,
výheňák na zapékání recept,
výheňák na zapékání,
reveňová buchta,
recepty z ridu,
výheňák na zapékání recepty
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibulka zelená,
cibule,
tatarská omáčka,
pepř,
sůl,
česnek sušený,
kmín drcený,
rajče cherry,
paprika,
máslo,
bujón,
solamyl,
olej
Komentáře (22)
Nejdřív jsem si myslela, že jsi si ten název vymyslela-charakterizoval tě ten výheňák a ejhle, on se tak vážně jmenuje sýr, který ještě neznám