Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lunchmeatové tajemství

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 8. 2008 08:31

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 657 kJ / 396 kcal
Bílkoviny24,53 g
Tuky17,74 g
Vláknina2,35 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 971 mg
Sůl2,36 g
Sacharidy33,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

31. 7. 2009 08:49

Ospravedlňujem sa babenky, nepochopila som vás. Sorry:-8

mariaj mariaj

30. 7. 2009 19:44

tejaja- no ja som samozrejme nemyslela tvoju fotku tá je ok;-), fotka od Ivaka bola zmazaná tak asi preto ten chaos teraz ...

Iljusa Iljusa

30. 7. 2009 19:11

Terezko - já vím že tvůj sýr je zapečený, komentář nebyl k tvé fotce ;-)

Jana Pá

30. 7. 2009 15:08

ano Terezko, bavíme se o fotce od ivako:-!:-O

Marta Marta

30. 7. 2009 15:00

Terezko:-), nehněvej se na nás, všechny tyto komentáře se vztahují k fotce od Ivaka. Ta tvoje je samozřejmě parádní a v pořádku.

tejaja tejaja

30. 7. 2009 13:46

mariaj, uf, uf...cítim sa po tvojej poznámke dotknutá. Ten lunchmeat bol robený podľa receptu. Nenapadlo ma fotiť rez, aby si to videla. ;-(
Iljusa, aj syr je zapečený, len ho nemám rada zapečený dotmava ako podošvu, teda pokiaľ na zapekanie nezabudnem :-D

magdalenka magdalenka

29. 7. 2009 10:21

Milý prebudený Tondo, hovor mi "maminko"!
Ale vážne - uplietla som si bič na seba, manžela mám skoro úplne ako Ty tatínka...a na prevýchovu je už pozde.

Paprika Paprika

29. 7. 2009 10:01

Vaclave, nerad bych jitřil vašně,jsem velmi tolerantní,ale pouze jsem projevil vlastní názor na slova která fakt nemusím (mražák,mycák).Ať si každý mele jak mu zobak narostl. Vždyť to by se ztratila ta skvělá rozmanitost jazyka.A dnes když vidím jak mezi sebou komunikují mladší ročníky hlavně pomocí SMS a ICQ tak to už je pro mě jiný šálek kávy. K tomu bych potřeboval nějaký zvláštní slovník.:-D:-*
Tonda - u Papriky záskok

Paprika Paprika

29. 7. 2009 09:44

Mam u našich doma zářný příklad svého otce(důchodce)který je mé matce lehce naobtíž. Celý život mu vařila,prala, připravovala čisté prádlo stejně jako otcova matka a dnes se diví, že je otec lehce nesamostatný.Když máti někam jede musí mu navařit a to ještě mu to jídlo musí segra (bydlí u nich) ohřát.Nejhorší je,že podobnou výchovu se má matka snaží aplikovat na mých dětech. Z vlastní zkušenosti musím říct,že za vším co jsem se musel naučit stojí moje lenost ,hlad a především odchod ve14 letech na internát na Kladno. To jsou skvělé motory k tomu abych se uměl o sebe postarat.:-!:-D:-D
Tonda - právě probuzen u Papriky

magdalenka magdalenka

29. 7. 2009 08:31

Tondo, tak ti celkom závidím tú pár dňovú samotu...
(A ja mám doma chlapa, čo netuší, ako sa zapne pračka, zo spotrebičov ovláda televízor, holiaci strojček, rádio a kanvicu, s mikrovlnkou na ohrev už má problémy, ale ma neprezraďte...)
A počítač poctivo ohrievaj, nech nevychladne.

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

29. 7. 2009 07:45

A je to tady zase. JAK SE CO ŘÍKÁ A JAK PÍŠE SPRÁVNĚ. Já mám taky obrovské problémy a vždy jsem měl. Snažím se snažím, ale zkrátka to nejde. Ta zatrachtilá budějcká hantýrka šmrncnutá Rakouskem se nedá překonat. Tak se raději nechám napomínat a mluvím JAK MI ZOBÁK NAROST.(Lžíce a já říkám žlíce, Nářadí a my říkáme cajk, Okno a my říkáma vokno, Knoflík a my říkáme klofník, Šunka a my říkáme šumka atd atd.) Zkrátka co kraj to hantýrka, ale dobří a tolerantní ČECHOSLOVÁCI si rozumí jak říkal pan Horníček, když rozebíral výslovnost slova "Schody - Shody".
A porozumění a tolerance je přece dost důležité všude, jak zde, tak v přátelství i manželství. Václav

Paprika Paprika

28. 7. 2009 22:43

Vojákoval jsem v Opavě (na prajzske straně) tak o té kratke mluvě tož kurňa něco vim.Ale pořád se nemužu smiřit s tim,že venku mrzne a ne mřžazí nebo mraží. Moje sousedka neni z ostravska a mluvi totež.
Tonda - byvali vojak z Opavy toho času u Papriky:-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 7. 2009 22:34

Tys mu to dala, "majdalenko":-)):-D:-)) U nás se Tondo opravdu říká "mražák" jsem rozená ostravačka a čecháčci, co tady žijí, říkají mrazák;-)

Paprika Paprika

28. 7. 2009 22:33

Nic z toho nehrozí -nakoupit si umím,celý rok chodím v kraťasech a triku (je fakt,že ho občas hodím do pračky),
hraje mi radio Beat samou dobrou rockovou muziku.Jo horší to je když dojde slivovice,rum a whisky.To je potom průser.
Ale vážně, samota to je to jediné co bych nechtěl nikdy potkat (hlavně ne na konci svojí pouti na tomhle zkorumpovaném ale krásném světě.
Tonda - zástupce Papriky u počítače:-8

magdalenka magdalenka

28. 7. 2009 22:27

Spokojný? Dokedy? Poznáme to...Najprv si to užívaš, to ticho, pokoj a kľud. Potom sa minú zásoby potravín, chladnička začne zívať prázdnotou, minú sa čisté ponožky, prádlo, atď...
A potom začne byť človeku samému aj otupno.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí lunchmeat domácí lunchmeat recept recept na domací lunchmeat domácí lunchmeat recepty domácí vepřový lunchmeat recept lanchmeat recept lanchmeat zapečený lunchmeat pomazanka z lunchmeatu luncheon meat recept smažený lunchmeat domácí lanchmeat lunchmeat domaci vyroba domácí lunč jak vyrobit domácí lunchmeat vyroba luncheon luncheon meat recepty smažený lunč lunchmeat domácí recept domácí lunchmeat vyroba

Suroviny: luncheon meat konzerva, vejce, rohlík, sůl, pepř černý, majoránka, hořčice, kapie zavařená, sýr

TopRecepty.cz

Lunchmeatové tajemství

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jRn5