Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 648 kJ / 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,38 g |
Tuky | 4,20 g |
Vláknina | 22,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 61,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slepice na kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADQz
Moje poznámka
Slepice na kari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADQz
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 23 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 44 minutami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 47 minutami
Krenex
dragomirac před 2 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 2 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 2 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 3 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 3 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 4 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 4 hodinami
Tématické fráze:
vařená slepice,
recepty z vařené slepice,
slepice-recepty,
vaření slepice,
co z vařené slepice,
vařená slepice recepty,
maso ze slepice,
připrava na kari omacku,
vařená slepice-recept,
co udělat z vařené slepice,
varena slepice recept,
slepice na maso,
připrava vařene slepice,
vařené slepice podle jany bouškové,
slepice varena,
recept z vařené slepice,
vařená slepice s lilkem,
teleci kyta na parice,
co uvařit z vařené slepice,
vařené maso ze slepice
Suroviny:
slepice,
koření kari,
mouka hladká,
olej,
hrášek,
mléko,
sůl
Komentáře (3)