Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 207 kJ / 1 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,22 g |
| Tuky | 34,84 g |
| Vláknina | 39,36 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 532 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 95,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté maso se zeleninou na pánvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/442x
Moje poznámka
Mleté maso se zeleninou na pánvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/442x
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 10 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 12 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot koláč s jablky
jestedka před 16 minutami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 23 minutami
Řepánky
Jitkazmecka před 27 minutami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 29 minutami
Jablkový křen
cookamater před 41 minutami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 11 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 12 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 12 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 13 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 14 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso se zeleninou,
mlete maso recepty,
recepty z mletého masa,
maso na panvi,
recepty wook,
mleté maso,
recepty mlete maso,
mleté maso na zelenině,
mleté mäso so zeleninou,
recepty na wook,
recept z mleteho masa,
mleté maso recept,
pánve wook,
wook pánev,
pánev wook,
mleté hovězí na pánvi,
mleté maso na pánvičce,
mlete maso panev,
wook recepty,
mleté maso na rychlo
Suroviny:
míchané mleté maso,
hrášek,
mrkev,
cibule,
rajče loupané,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
petržel,
sůl,
pepř
Komentáře (5)