Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 009 kJ / 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,18 g |
Tuky | 25,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2AK
Moje poznámka
Kuřecí játra s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2AK
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 16 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 8 hodinami
Krenex
dragomirac před 10 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 10 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 10 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 11 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 11 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 12 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játra recepty,
skopova jatra,
skopové vnitřnosti,
kuřecí játra recept,
skopové játra,
recepty s olivami,
pokrmy z oliv,
kuřecí játra,
recept na kuřecí játra,
recepty na kuřecí játra,
recepty kuřecí játra,
játra po burgundsku,
kuřecí játra po burgundsku,
pokrmy s olivami,
recept kuřecí játra,
jidlo z kurecich jater,
kuřecí játra a srdce,
skopová játra recepty,
recepty-kuřecí játra,
skopove vnitrnosti recepty
Suroviny:
játra kuřecí,
máslo,
cibule,
víno červené,
olivy,
sůl,
pepř
Komentáře (4)