Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hamburská vepřová kýta

Plátek dušené vepřové kýty přelitý krémovou omáčkou, to je hamburská pečeně. Maso je šťavnaté, protýkané uzeninou a kyselou okurkou. Omáčka má jemnou pikantní chuť a hustší konzistenci. Hamburskou kýtu si můžete doma připravit jako sváteční rodinné jídlo, výborná je s knedlíkem.

Hodnocení receptu je 5,0 (131×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava)

25. 8. 2008 20:27

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 718 kJ / 2 323 kcal
Bílkoviny232,68 g
Tuky135,08 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 3,21 g
Sůl7,59 g
Sacharidy34,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

peťula

21. 8. 2011 10:21

jj, v postupu není cibule:-) Ale jinak super recept:yes:

maris maris

26. 7. 2011 21:13

BILKOVAI: děkuji za vyzkoušení a za fotky;-):-)
Míšo - nechybí, cibule i hořčice tam jsou;-);-)

BILKOVAI BILKOVAI

26. 7. 2011 21:07

Výborné, dovolila jsem si přidat fotečku:-K....20:yes:

Míša

5. 4. 2011 12:00

Chybí tam cibule a hořčice.:-p

misalla misalla

4. 4. 2011 12:36

:yes: To je úžasný recept,mňam;-)

maris maris

27. 3. 2011 17:32

Moc vám děkuju za vyzkoušení:-K
Irrenko - babičky ví,co je dobré, díky za tip;-):-)

Irena

27. 3. 2011 14:42

Je opravdu výborná, tento recept nemá chybu. Dnes jsem ale trochu zaexperimentovala na radu babičky, ke koření jsem přidala několik kuliček jalovce a do základu přilila decku bílého vína - Muller Thurgau. Výsledek přímo ohromující, rodina nešetřila chválou a omáčka úspěšně zmizela, ačkoliv byla plánovaná na dva dny.:yes:

nebyra

15. 2. 2011 08:59

Výborna a moc chutná omáčka,děkuji za inspiraci a dobrý oběd:yes:

Renata

27. 1. 2011 13:26

Díky za výborný receptík.Vařila jsem hambursku poprvé a sklidila velký úspěch:-K:yes:

maris maris

22. 10. 2010 19:42

Soninko, určitě Ti rodina udělala pochvalami radost a Ty jsi ji zase udělala mně;-):-). Díky:-K

Soninka Soninka

22. 10. 2010 19:26

Tolik pochval,jako za dnešní oběd,jsem už dlouho nedostala.Super recept,posílám bodík.Děkuji:-K:-K:-K:yes:

Lenule76

18. 8. 2010 20:14

Úžasný receptík :yes: dnes jsem dělala a je to mňamka. Jen jsem si trochu recept upravila, vynechala slaninu a neprošpikovala maso, okurky přidala k zelenině. Musela jsem zohlednit pro naše kluky :-8 ale výsledek je prostě bomba !!!! Všem doporučuji a řadím mezi oblíbené. Bodík už letí :yes:

maris maris

4. 4. 2010 14:41

Lusi děkuju :-), máš pravdu, na to je PH jako stvořený:yes:

Lusinda79

4. 4. 2010 14:28

Maris-krásný recept a ta fotka:-)..úplně vidím, jak ji šoupnu do PH..;-):yes:

maris maris

4. 4. 2010 14:07

:-)):-)) Elinko děkuju:-K:-K

1 6 7 8 9 10

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hamburská omáčka veprova kyta vepřová kýta recepty recepty z vepřové kýty hamburská pečeně hamburska omacka recept vepřová kýta recept recepty vepřová kýta recept na hamburskou kýtu recept veprova kyta hamburska veprova pecene omáčka z vepřové kýty kýta hamburska veprova omacka recept na hamburskou omáčku vepřová kýta omáčka kýta recepty recepty z kýty omacka z kyty recept z vepřove kýty

Suroviny: kýta vepřová, okurky sterilované, párky, mrkev, celer, petržel, cibule, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, sůl, slanina, smetana na vaření, citron, mouka hladká, hořčice, cukr, olej, máslo

TopRecepty.cz

Hamburská vepřová kýta

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pY91