Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 827 kJ / 2 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,37 g |
Tuky | 178,39 g |
Vláknina | 36,20 g |
Cholesterol | 931 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 88,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté maso s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgw
Moje poznámka
Mleté maso s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkgw
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 5 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 6 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 7 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 7 hodinami
Maková náplň
mismi před 8 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 9 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 10 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 10 hodinami
Tématické fráze:
recepty z mletého masa,
hovězí mleté s fazolemi,
mlete maso recepty,
recepty s fazolkami,
hovězí maso s fazolkami,
recept s fazolkami,
fazolky s mletým masem,
top recepty z mletého masa,
recept na zelenou fazulku s masem,
mleté maso,fazole,
fazole recept,
recept z mletého masa a fazole,
recepty mlete maso+fazole,
recept mleté hovězí maso s fazolemi,
fazole bez masa,
fazole bez masa,
maso a fazole,
mleté maso na fazolkach,
zapečené mleté s fazolkami,
maso na fazolkách
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
vejce,
slanina uzená,
strouhanka,
mrkev,
fazolky zelené,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
bobkový list,
olej,
pepř,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (3)