Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 037 kJ / 726 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,04 g |
| Tuky | 5,70 g |
| Vláknina | 15,50 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 378 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 32,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Choceňský kastrol
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4400
Moje poznámka
Choceňský kastrol
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4400
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 4 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 4 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 4 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky Izidor
zvon23 před 40 minutami
Listový salát s ořechy
Limek před 1 hodinou
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 2 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 2 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 5 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 5 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 6 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 6 hodinami
Tématické fráze:
pivo kastrol,
choceňské pivo,
chocensky nuty recept,
nejlepší maso na neděli příprava,
kastrol na smažení,
cikansky kastrol recept,
worchester maso naložené,
naložené maso co s nim,
jak udelat dobre kulky z mlete do omacky videorecept
Suroviny:
prsa kuřecí,
směs zeleninová pod svíčkovou,
zázvor,
sůl,
tymián,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
cibule,
česnek,
olej,
pivo světlé
Komentáře (11)
Chuťově to bylo velice dobré
Díky za fajn recept,pochutnali jsme si-já s opečeným bramborem a manžel s rýží
Ríšo,doufám,že jsi normální chlap a nebereš to jako útok proti své osobě
Já bych jen upřesnila postup přípravy,zdá se mi to zvlášť pro začínající trošku nesrozumitelné
1-2(není uvedeno)cibule s česnekem nasekáme nadrobno,přidáme asi mletý zázvor,sůl,tymián,sojovku,worchester( nevím kolik?)pivo a do toho naložíme maso,jak je uvedeno(na jak dlouhou dobu?)
Pak voložíme na olej zbývající pokrájenou cibuli,kterou necháme zpěnit,přidáme zeleninu,chvilku orestujeme a přidáme naložené maso i s marinádou,vše podusíme a necháme odpařit přebývající tekutinu do námi požadované hustoty.
Ríšo,napsala jsem to správně