Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 037 kJ / 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,04 g |
Tuky | 5,70 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 32,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Choceňský kastrol
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4400
Moje poznámka
Choceňský kastrol
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4400
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 34 minutami
Kounický kotlet
Kajkajak před 1 hodinou
Tradiční špagety Carbonara
Styliane před 1 hodinou
Plněné papriky
Rebeca před 1 hodinou
Kuřecí nudličky na mrkvi s pórkem
wimra před 2 hodinami
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou
Aleister před 2 hodinami
Koprová omáčka
Elis_131 před 3 hodinami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Mafia před 3 hodinami
Kuřecí na liškách a tymiánu
Piedra před 4 hodinami
Strouhaný koláč
Sarka531 před 4 hodinami
Tématické fráze:
pivo kastrol,
choceňské pivo,
chocensky nuty recept,
nejlepší maso na neděli příprava,
kastrol na smažení,
cikansky kastrol recept,
worchester maso naložené,
naložené maso co s nim,
jak udelat dobre kulky z mlete do omacky videorecept
Suroviny:
prsa kuřecí,
směs zeleninová pod svíčkovou,
zázvor,
sůl,
tymián,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
cibule,
česnek,
olej,
pivo světlé
Komentáře (11)
Chuťově to bylo velice dobré
Díky za fajn recept,pochutnali jsme si-já s opečeným bramborem a manžel s rýží
Ríšo,doufám,že jsi normální chlap a nebereš to jako útok proti své osobě
Já bych jen upřesnila postup přípravy,zdá se mi to zvlášť pro začínající trošku nesrozumitelné
1-2(není uvedeno)cibule s česnekem nasekáme nadrobno,přidáme asi mletý zázvor,sůl,tymián,sojovku,worchester( nevím kolik?)pivo a do toho naložíme maso,jak je uvedeno(na jak dlouhou dobu?)
Pak voložíme na olej zbývající pokrájenou cibuli,kterou necháme zpěnit,přidáme zeleninu,chvilku orestujeme a přidáme naložené maso i s marinádou,vše podusíme a necháme odpařit přebývající tekutinu do námi požadované hustoty.
Ríšo,napsala jsem to správně