Suroviny
Porce: cca 2,5l polévky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 461 kJ / 1 783 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,24 g |
Tuky | 31,25 g |
Vláknina | 195,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 185,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolová gulášovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMKR
Moje poznámka
Fazolová gulášovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yMKR
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 10 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 13 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 12 minutami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 2 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 2 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 4 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 4 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 5 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 5 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 6 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 6 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 6 hodinami
Tématické fráze:
fazole recept,
namáčení fazolí,
fazolová polévka v pomalém hrnci,
gulášovka z klobásy,
fazole bez namaceni,
fazolova p,
gulášovka s fazolemi,
fazolová polévka bez namáčení,
namočení fazolí,
fazolova polevka v tlakači,
fazolová gulášová polévka,
gulášová polévka s fazolí,
jak uvarit dobrou fazolovou polevku.,
domácí gulášovka z klobás,
co uvařit s fazolí,
jak uvařit fazole bez namoceni,
gulasovka v pomalém hrnci,
gulasovka protlakem,
gulášovka s klobásou,
gulášovka s fazolová polévka
Suroviny:
fazole červené,
klobása papriková,
klobása,
cibule,
paprika sušená sladká,
česnek,
bujón,
protlak rajčatový,
olej,
ocet,
cukr,
pepř,
sůl
Komentáře (29)
p.s. jeste lepsi je druhy den, kdyz se odlezi a chute se jeste vice propoji