Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 299 kJ / 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,26 g |
Tuky | 45,83 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 817 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 11,32 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží.
Zveřejněno 25. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špekové srdíčko na víně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7OEQ
Moje poznámka
Špekové srdíčko na víně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7OEQ
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 2 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 6 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřové srdíčko na víně,
kuřecí srdíčka na víně,
srdicka na červeném víně,
krůtí srdíčka na víně,
malovat srdíčka,
vepřové srdíčko s vínem,
srdíčko na zelenině,
tlakac,
co dělat,když bouchne tlakáč,
co dělat,když bouchne tlakáč,
co dělat když bouchne tlakáč,
špeková srdce na víně,
tlakáč bouchnul,
návod na vajíčkové srdíčko,
starý tlakáč
Suroviny:
srdce vepřové,
špek,
sádlo,
cibule,
zelenina sterilovaná,
koření hřebíček,
koření nové koření,
květ muškátový,
víno,
mouka hladká,
vývar,
pepř,
sůl
Komentáře (18)