Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Knedlík z domácí pekárny

Guláš, vepřová pečeně se zelím nebo svíčková na smetaně? Tato jídla si prostě bez klasického českého kynutého knedlíku neumíme představit. Podle tohoto receptu zvládneme zadělat těsto pomocí domácí pekárny a vykynuté už ho jen vytvarujeme a uvaříme knedlíky jako z pohádky.

Hodnocení receptu je 5,0 (48×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 25 min

55 min (30 min příprava + 25 min tepelná úprava)

31. 8. 2008 12:29

Suroviny pro 2 kusy

2 kusy

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 034 kJ / 247 kcal
Bílkoviny10,00 g
Tuky14,45 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 3,31 g
Sůl8,25 g
Sacharidy18,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

monyss monyss

8. 11. 2023 22:53

JEDNODUCHÉ, LEVNÉ, DOBRÉ :yes::yes::yes:

Bayta (moderátorka)

26. 7. 2023 20:55

Skvělý a jednoduchý recept, povedly se a byly hezky nadýchané. :yes:

BartakovaS BartakovaS

15. 7. 2022 14:30

Moje první na páře, naprosto vynikající :-K

Jana+3lumpici Jana+3lumpici

20. 2. 2022 14:30

Jednoduchý recept, konečně jsem měla výborný domácí kynutý knedlík!!!

spinner

7. 10. 2016 17:20

...voda se solí nebo ne???

Katka

15. 5. 2016 14:10

Petr B,: Pomoučím si ruku a proste tomu těstu pomužu ven z pekárny rukou.;-)

Hela21

17. 7. 2014 14:04

Muj prvni knedlik ve 32 letech a diky pekarne a receptu se povedl ,muzu jen doporucit.:yes::-):-:yes:;-):-O.

Marietta Marietta

11. 5. 2014 21:05

Výborný knedlík :-)

PavlaZ

19. 4. 2014 12:46

Poprvé jsem dělala knedlík a povedlo se .Díky za recept. Příště zkusím přidat housku.

larsa

14. 1. 2014 21:25

Děkuji za recept. Má knedlíková premiéra. A dopadla skvostně :yes: Díky

Petr B,

5. 1. 2014 13:23

Prosím vás, lidi, jak to nakynuté těsto dostáváte z nádoby pekárny??? Těsto jak pavučina, nádherně nadýchané, ale že by šlo po dobrém ven, to eda ne...

Izzizbizi

22. 9. 2013 17:53

Mně se povedl skvěle :-) :yes:

Pavlína

28. 8. 2013 11:33

maria64: nemuže to být tím, že už jsou hotové? Já podle špejle je mela hotové po 10 minutách,vyndala jsem je na 15 minutě a během techto pěti minut mi drobně praskl

mekkejla

4. 5. 2013 13:21

Nejlepší knedlík, který jsem kdy dělala a vůbec i jedla :-D Místo sušeného droždí jsem dala 1/2 kostky klasického, těsto jsem po vykynutí ještě ručně prohnětla a vařila jsem v parním hrnci - knedlík nádherně nakynul a vůbec nepraskl! No prostě naprosto super! Moc děkuji za výborný recept! :yes:

Besinka35

9. 2. 2013 19:37

:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kynutý knedlík z pekárny kynuté knedlíky z pekárny kynuté knedlíky v pekárně houskový knedlík z pekárny nejlepší recepty z domácí pekárny kynutý knedlík bramborový knedlík domácí knedliky z pekarny na chleba houskový knedlík v pekárně kynutý knedlík v pekárně houskové knedlíky z pekárny domácí kynutý knedlík domaci bramborovy knedlik houskové knedlíky v pekárně bramborovy knedlik z domaci pekarny bramborove knedliky z domaci pekarny domácí bramborové knedlíky rychlé recepty pro domácí pekárnu domácí pekárna-knedliky kynutý knedlík houskový z pekárny domácí knedlík bez droždí

Suroviny: mléko, olej olivový, sůl, cukr, droždí sušené

TopRecepty.cz

Knedlík z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJ69