Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Manželova specialita z hovězího masíčka

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba tepelné úpravy: 50 min

50 min (50 min tepelná úprava)

30. 4. 2012 16:30

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 955 kJ / 945 kcal
Bílkoviny118,50 g
Tuky27,57 g
Vláknina5,70 g
Cholesterol 303 mg
Sodík 343 mg
Sůl0,89 g
Sacharidy22,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nofrona

1. 5. 2012 14:27

:yes::-p:-p

chocolate chocolate

1. 5. 2012 09:06

spagetka:Díky, jdu si vygooglit to koření.Manžela zdravím a chválím:yes:.

spagetka spagetka

1. 5. 2012 09:04

čokoládko, budeš se divit, ostré to není, muž ví, že já nesmím a on si to doostří až na talíři ;-);-), tekutina fakt stačila ;-)

chocolate chocolate

1. 5. 2012 09:03

Také se mi to líbí, i když to bude asi ostré jako meč;-).A to já ráda, navíc zakysanka to zjemní.
Spagi, není jen deci tekutiny do papiňáku málo?Vím, že i maso pustí šťávu, já bych se bála, už jsem papiňák přismahla:-8.+11

spagetka spagetka

1. 5. 2012 08:56

Jana Remkova:Jani, obojí - Kaufland, omáčka běžně i v Albertu nebo Lídlu
Děkuji za hodnocení:-K:-K, opravdu je to skvělé, dnes dojíme zbytek, muž, co se vrátil z čarodějnic, ujídá od rána :-D:-D:-D:-p:-p

Vanilka

1. 5. 2012 07:23

Jani, malinový ocet mají, myslím, v Kauflandu.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 4. 2012 23:41

Malinový ocet, Indonézská omáčka, jo? No, do prčic, kde to mám jako vzít?:-(( Vypadá to tak strašně dobře:-!:-*

rebeka rebeka

30. 4. 2012 22:25

zajímavé ingredience;-):-p:yes::yes:

rihana

30. 4. 2012 20:38

Vypadá to pěkně, ovšem z těch surovin mám snad jen zakysanou smetanu a slunečnickový olej.

Bibinka Bibinka

30. 4. 2012 20:23

špagi, to je zajímavý a jistě dobrý recept:-pani se nedivím, že je to Wildy specialita:-D Dávám 8.bod:yes:

vseumel

30. 4. 2012 19:23

Tak to se mi moc líbí, při prvním pohledu na fotku jsem myslela, že to jsou játra, ale na ten druhý...........:-p:yes:;-)

savlinka savlinka

30. 4. 2012 17:25

to vypadá dost lákavě:yes::yes::yes:

suslajda suslajda

30. 4. 2012 17:19

;-)pochutnala bych si:yes::yes:+4

tejaja tejaja

30. 4. 2012 16:57

Pekné mäsko :yes: Dala by som sa pozvať ;-):-D;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

30. 4. 2012 16:33

Pěkný receptík;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jaké uvařit speciality masové speciality masové speciality recepty hovězí recepty spacialita z jater hovězích tatarák z hovězího srdce recept tatarák z hovězího srdce recepty z hovězího masa spesiality jidla domácí specialita dobré masíčko recepty na masové speciality recepty masových specialit masíčka hovezi specialita ze smetanou marinové hovězí speciality na gril recept speciality na gril recepty specialita na gril recept specialita na grilu recept

Suroviny: maso hovězí, cibule, koření tandoori masalo, koření medvědí gril reny, pepř česnekový, víno bílé suché, smetana zakysaná, ocet malinový, omáčka sojová sladká, tuk

TopRecepty.cz

Manželova specialita z hovězího masíčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x9PB