Suroviny
Porce: 1 koláč
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 766 kJ / 3 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,28 g |
Tuky | 126,57 g |
Vláknina | 27,69 g |
Cholesterol | 713 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 4,64 g |
Sacharidy | 343,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lahodný hruškový koláč s mascarpone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AW81
Moje poznámka
Lahodný hruškový koláč s mascarpone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AW81
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 6 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 22 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 13 minutami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 1 hodinou
Domácí kečup
Mistrova před 2 hodinami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 3 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 3 hodinami
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 5 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 5 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 5 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 6 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 7 hodinami
Tématické fráze:
koláč s mascarpone,
koláč z mascarpone,
koláč s mascarpone recepty,
koláč s maskarpone,
hruškový koláč s maskarpone,
švestkový koláč s mascarpone,
italský hruškový koláč,
koláč mascarpone,
hruškový koláč italský,
recept na koláč s mascarpone,
recepty z hrušek koláče,
koláč z maskarpone,
mascarpone koláč,
recept koláč s mascarpone,
kolace s mascarpone,
hruskovy kolac,
lahodný koláč,
recept s maskarponem,
hruškový kolac s medem,
koláč s hruškami a mascarpone
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krupice,
citron,
žloutek,
máslo,
sůl mořská,
voda,
sýr měkký tavený,
cukr krupice,
vejce,
extrakt vanilkový,
mouka hladká,
hruška,
šťáva citronová,
ořechy vlašské,
med tekutý,
mléko
Komentáře (9)
Ale dotaz - podle poměru surovin i předpečení zřejmě křehké těsto...já tedy vychlazenou hnětací metlou studené suroviny v robotu a pak bleskově rukama zchlazenýma v ledové vodě prohníst a do lednice....tady se píše 10 minut hníst rukama - má to nějaký význam?