Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 869 kJ / 1 642 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 290,47 g |
| Tuky | 42,62 g |
| Vláknina | 6,70 g |
| Cholesterol | 927 mg |
| Sodík | 2,52 g |
| Sůl | 6,34 g |
| Sacharidy | 22,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rB7W
Moje poznámka
Kuřecí plátek pod sýrovou čepicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rB7W
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 15 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 15 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 15 minutami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 19 minutami
Mila kuličky
Marule před 55 minutami
Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu
Olympus před 1 hodinou
Oříškový sen - sušenky
cernar před 3 hodinami
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 20 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 20 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 20 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 20 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 21 hodinami
Tématické fráze:
maso pod čepicí,
kureci platek,
kureci platek s bramborem a oblohou,
kureci s čepicí,
platky se syrovou,
kuřecí plátek s vejcem,
kuřecí maso pod sýrovou čepicí,
kuřecí pod čepicí,
kuřecí prsa pod čepicí,
maso s čepicí,
recept kuřecí prsa s čepicí,
maso pod čepici - galerie
Suroviny:
prsa kuřecí,
koření grilovací,
sůl,
pepř,
cibule,
česnek,
sýr eidam,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř,
koření provensálské,
vejce,
olej,
bujón drůbeží
Komentáře (3)