Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 560 kJ / 373 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,08 g |
| Tuky | 10,56 g |
| Vláknina | 19,50 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 259 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 35,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gratinovaný květák se zelím a zapečený s nivou v mikrovlnce - CRISP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8PX
Moje poznámka
Gratinovaný květák se zelím a zapečený s nivou v mikrovlnce - CRISP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8PX
Nejnovější recepty
Jednohubky s krabí pomazánkou
Přidáno před 9 hodinami
Linecké perníkové koláčky s povidly a mandlemi
Přidáno před 9 hodinami
Domácí skořicové sušenky
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové na kmínu podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Sachr cukroví
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninová roláda se sýrem a šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 4 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 4 hodinami
Květákové placičky
Valis před 5 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 6 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 7 hodinami
Dušená rýže
Kajkajak před 7 hodinami
Gazpacho jak ho dělám já
Sahula před 9 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
Sahula před 9 hodinami
Masarykovo cukroví
slacja před 9 hodinami
Tématické fráze:
zapékání v mikrovlnce,
květák recepty,
gratinovany kvetak,
gratinování květák,
květák zelí,
zapékaný květák se zelím,
recepty květák a zelí,
smazeny kvetak z mikrovlnky,
zapeceny kvetak s nivou,
zapekani kvetak,
mikrovlnka zapékání,
recept na květák,
květák recept,
zeli a květák,
gratinovaný povrch pánvi,
zapeceny kvetak se zelym,
zapečený květák v troubě,
pokrmy z květáku,
recepty gratinování mikrovlnka,
zapečené zelí akvěták
Suroviny:
květák,
zelí,
květ muškátový,
sůl,
pepř,
koření,
mléko,
vejce,
sýr niva
Komentáře (8)