Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 564 kJ / 3 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,52 g |
| Tuky | 330,64 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 2,84 g |
| Sacharidy | 26,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelný salát v majonézovém přelivu s vařeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQJY
Moje poznámka
Zelný salát v majonézovém přelivu s vařeným vejcem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zQJY
Nejnovější recepty
Ragú z červené čočky a zeleniny
Přidáno před 7 hodinami
Tlačenkový salát podle ČSN
Přidáno před 7 hodinami
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 10 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 12 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 14 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Listový salát s ořechy
Limek před 2 hodinami
Margot kuličky
Junys před 3 hodinami
Zapečené kuřecí řízky
Elivet před 3 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
[email protected] před 3 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
Misatomanova před 3 hodinami
Jihočeská kulajda
RomanaMonika před 5 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Mi_Ky před 5 hodinami
Sypaný jablečný koláč
magdalenka před 6 hodinami
Polévka z oranžové tykve
Kajkajak před 6 hodinami
Tématické fráze:
zelný salát s vejci,
zelný salát,
salát z vařených vajec,
majonézový dip,
přeliv na zeleninový salát,
polsky zelný salát,
zelný salát recept,
majonezovýpřeliv,
dip s majonezou do zelneho salatu,
rajčatový přeliv,
co s vařeným s vejcem,
zeleninove salaty s prelivem,
zelný salát s vejce,
zelny salat na chlebíčky,
recepty zelný salát,
dip k vařené u vejci,
kašovitá pěna,
zelný salát z vařeného zelí,
zelný salat s vajíčkama,
zelny salat, majoneza, recept
Suroviny:
zelí sterilované červené,
lák ze zelí,
vejce,
vejce,
hořčice,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (2)