Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Patizonřízky s česnekem a bílým jogurtem

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 8. 2012 16:27

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Patizon se po nakrájení potí, zvláště když se posolí, tak šup šup s obalováním, nebo ho nechat vypotit a osušit....dělala jsem ho poprvé a snědli všichni ( i manžel, který vždy hledá maso ).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BronislavaP BronislavaP

31. 10. 2015 12:01

Výborné :yes:

Kadlik Kadlik

6. 8. 2012 13:01

Dnes odpoledne do toho jdu! Akorát teda na jednu stranu přilepím plátek šunky, aby to trošku masíčkem vonělo!!!:-))

nofrona

5. 8. 2012 17:17

:-p:-p:yes: to já můžu

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 8. 2012 17:12

První bodíček letí za krásnou a chutnou dobrotu:-p+1:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řízek z patizonu rizky z patyzonu co uvarit z patizonu řízek z patyzonu patizon jako řízek patizon rizek dobroty z patyzonu buchta z patizonu rizky z patisonu co je patizon kuřecí maso s bílým jogurtem dobroty z patizonu rizek s patyzonu řízek s patizonu patizon na rizek patizon buchta patizon riski z patizonu řízek z patizonu maso s bilym jogurtem

Suroviny: patizon, sůl, česnek, jogurt bílý, vejce, mléko, mouka, strouhanka, máslo, brambory

TopRecepty.cz

Patizonřízky s česnekem a bílým jogurtem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lXGJ