Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapr v zázvorovo-česnekové marinádě

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

10 min (10 min tepelná úprava)

20. 8. 2012 22:20

Suroviny

Porce: 1-2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 148 kJ / 274 kcal
Bílkoviny1,00 g
Tuky27,56 g
Vláknina2,06 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,31 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Můj receptík:-)). Můžeme podávat s jakýmkoliv salátem, bramborem, hranolkami, já jsem jej měla s celerovým salátem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 6. 2013 14:57

Katastrophe: No, myslím, že u mne to taky byl poslední kapr v mrazáku;-)

Katastrophe

12. 6. 2013 14:07

Skvělé zužitkování pro zbylé dvě porce kapra z mrazáku :) Mamka to snědla na posezení jen tak bez přílohy :-D

PatkovaKaterina PatkovaKaterina

23. 8. 2012 08:00

Jana Remkova:ti koupim celer:-)):-))

magdalenka magdalenka

22. 8. 2012 17:13

Jana Remkova::-)):-)):-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 8. 2012 16:50

PatkovaKaterina: ne, já bych vás všechny vraždila pohledem...:-//:-D

PatkovaKaterina PatkovaKaterina

22. 8. 2012 16:38

Jana Remkova:A ty bys baštila co??

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 8. 2012 16:36

PatkovaKaterina: no, proč ne? Z cukety bysme udělaly zelí, pečené maso a brambory a pak bych se na vás dívala, jak se cpete!:-D:-D:-D

PatkovaKaterina PatkovaKaterina

22. 8. 2012 16:25

Jana Remkova:Safra,dnes bych tě nepohostila,měla sem dušenou cuketu s vepříkem.Taky potřebuju udělat asi 10 kg brambor,co mi dala sestra;-):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 8. 2012 12:45

PatkovaKaterina: já nemám ráda cuketu, celer mi nevadí. Dnes jsem měla hovězí guláš bez knedlíku, bez chleba, prý si k tomu můžu dát celerový salát!:-D No teda....raději nic k tomu, ne?;-)

PatkovaKaterina PatkovaKaterina

22. 8. 2012 09:57

Jana Remkova:jen nevím,jak můžeš být bez brambor..Cuketu mám ráda,ale celer ee:-S

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 8. 2012 09:45

PatkovaKaterina::-D:-D:-D:-D:yes:

PatkovaKaterina PatkovaKaterina

22. 8. 2012 07:48

Jana Remkova:jasně že ti to přeju;-)No a abych se přiznala,i ti závidím tu výdrž.Týden se stravuju dle dělené stravy,pak mě přepadne žrací den a sem v pejru.:-((:no:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 8. 2012 20:23

jarka skrobakova:sem na tom stejně:-((

jarka skrobakova

21. 8. 2012 18:23

Jani tak to se mi moc líbí, moc pěkně připraveno. Já nemůžu chodit na TOPKY hladná, protože já bych snědla všechno:-p:-p:yes::yes::-K:-))+ bodík

nofrona

21. 8. 2012 17:52

:-p:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: naložení kapra před smažením jak naložit kapra před pečením jak naložit kapra před smažením všechny recepty na kapra s česnekem všechny recepty na kapra marináda na kapra priprava kapra před smažením kapr na zázvoru kapr v marinade kapr po čínsku kapr na zázvoru česneková marináda na kapra vydrží kapr naložený 48 hodin ? kapr v cesnekove marinade naložený pečený kapr peceni nalozeneho kapra v marinádě do čeho naložit kapra před smažením kapr v sojové omáčce kapr naložený přes noc kapr nalozit pred smazenim

Suroviny: kapr, sůl mořská, zázvor čerstvý, omáčka sojová, česnek, olej olivový, šťáva citronová, olej olivový, máslo, kmín celý

TopRecepty.cz

Kapr v zázvorovo-česnekové marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o8Dk