Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filé alla pizzaiola

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

27. 9. 2012 18:10

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie209 kJ / 50 kcal
Bílkoviny1,50 g
Tuky0,27 g
Vláknina2,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Já použil filety z ryby Mahi - mahi.

PL - polévková lžíce

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dooga Dooga

28. 9. 2012 15:37

Reny2:Tak pak písni, jak chutnalo. :-p;-)

Reny2

28. 9. 2012 14:34

Ryb mam plny mrazak,takze na zitra jednu vytahuju...ostatni mam doma....konecne vim,kam ty kapary pouziju...;-):yes:...bodik uz jsem poslala a tesim se na zitra az si ukuchtim....:-K:-*

savlinka savlinka

28. 9. 2012 12:09

VENOUŠKU vypadá to úžasně a to mahi-mahi bych si hned dala--hlavně to jak o tom píše BIBINKA..tam si ho dáváme totíž spolu:-)):-)):-))

Colombo65 Colombo65

27. 9. 2012 21:22

Dooga:
... v tom považuji za krále candáta :yes::yes::yes:

Dooga Dooga

27. 9. 2012 21:01

Bibinka: U nás je prodejna (Diana - fish) a tam jí občas mívají mraženou.:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 9. 2012 20:58

Vašíku,to se Ti teda moc povedlo a mě se rybka hodně líbí :-K+8:-p:yes:

Bibinka Bibinka

27. 9. 2012 20:47

Doogo, mahi-mahi, je konkrétně moje nejlepší chutná ryba a pravidelně si jí dávám "U Sumečka", tam jí dělají smaženou s nějakým kořením, které nám nechtějí prozradit-mají to jako tajemství a to dělá z každé ryby ohromnou dobrotu:-p:-p:-p Kde jsi rybku sehnal:-?
Tobě dávám 7.bod:yes:

Dooga Dooga

27. 9. 2012 20:34

Colombo65:A není tak cítit rybinou. ;-)

Colombo65 Colombo65

27. 9. 2012 20:31

Dooga:
Díky :yes::yes::yes:

1974andrea 1974andrea

27. 9. 2012 20:19

Jak tak koukám, novej foťák dělá parádní fotečky;-) Bude to mic dobré:-p:yes:

Dooga Dooga

27. 9. 2012 19:40

Colombo65: Přesně jak říkáš. :yes:

Colombo65 Colombo65

27. 9. 2012 19:20

Povedené :yes: ... mahi-mahi má údajně lehce nasládlé maso, tak se ptám, je to tak?;-)

Bahula Bahula

27. 9. 2012 18:52

Vašíku, při pohledu na tu rybku dostávám hlad :-D:-K:yes::yes:

rebeka rebeka

27. 9. 2012 18:51

:-O:-O fúúha:-O:-O jde na mě túha:-8:-8:-D:-D:-D
krásný recept.. a to foto:-8:-8:-K:yes::yes::yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

27. 9. 2012 18:49

Téda to je pěkná rybička:-p:-p:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak připravit rybu mahi mahi pizzaiola smažená mahi mahi filé mahi mahi mahi mahi pečená ryba mahi mahi file recept ryba mahi mahi co to je mahi-mahi rybí filé mahi mahi file mahi smažena ryba mahi mahi u rybičky v kuchyni sumeček zapečený v troubě mail allacamelia.it loc:cz recept filé pečená mahi mahi ryba mahi mahi příprava pečená ryba mahi-mahi jak přípravit mahi mahi filé mahi-mahi

Suroviny: ryba bělomasá, sůl mořská, rajče, olivy zelené, kapary, česnek, koření oregáno, chilli, bazalka čerstvá, olej olivový

TopRecepty.cz

Filé alla pizzaiola

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VnNW