Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 411 kJ / 1 532 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,26 g |
Tuky | 63,48 g |
Vláknina | 52,30 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 86,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí flamendr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4G46
Moje poznámka
Kuřecí flamendr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4G46
Nejnovější recepty
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 12 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 16 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 22 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Marfyk před 21 minutami
Banánové lívance
Mazej před 36 minutami
Rychlá tvarůžková pomazánka
Slavista62 před 1 hodinou
Tagliatelle s koprovým pestem
ZboSy před 1 hodinou
Tatarák z olomouckých tvarůžků
Slavista62 před 1 hodinou
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 3 hodinami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 13 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 13 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 13 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 13 hodinami
Tématické fráze:
flamendr recept,
flamendr z kuřecího masa,
flamendr,
recept na flamendr,
kuřecí směs flamendr,
recept flamendr,
kureci flamender,
recepty smes flamendr,
řízek flamendr,
recepty flamendr,
drubezi flamendr,
jídlo flamendr,
směs flamendr,
recepty na flamendr,
kuřecí flamedr,
flamendr recepty,
flamendr z kuřecího,
flamedr recept,
flamendr s kureciho masa,
co je flamendr
Suroviny:
kuřecí stehenní řízky,
cibule,
feferonka,
česnek,
zelí čínské,
olej,
víno bílé,
sůl,
pepř
Komentáře (8)