Muškátovo-zázvorové nudličky na smetaně,z papiňáku
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 445 kJ / 1 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,73 g |
Tuky | 89,28 g |
Vláknina | 8,73 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 317 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 31,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Muškátovo-zázvorové nudličky na smetaně,z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XpPl
Moje poznámka
Muškátovo-zázvorové nudličky na smetaně,z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XpPl
Nejnovější recepty
Řízky z pýchavky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 20 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno 4. 8. 2025 12:00:03
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gratinovaná cuketa s brambory
VeruHat před 21 minutami
Americké okurky
Ala17 před 1 hodinou
"Znojemský" nálev na okurky
Ala17 před 1 hodinou
Ohavečské brambory
Dycky před 2 hodinami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 4 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 6 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 6 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 7 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 8 hodinami
Tématické fráze:
hovezi nudlicky v papinaku,
vaření šálka v papiňáku,
recepty z papiňáku,
jak dlouho vepřové nudličky v papinaku,
vepřové nudličky na smetaně,
zazvorové hovězí nudličky,
vaření zmrzlého masa v papináku,
zmrzlé maso papiňák,
vepřové maso na nudličky v papiňáku
Suroviny:
plecko vepřové,
olej,
květ muškátový,
zázvor mletý,
kmín drcený,
olej,
cibule,
žampióny,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
smetana,
ocet,
sůl,
sýr nastrouhaný
Komentáře (18)
Všem moc díky
Rebuško,můžeš naložit i tu krkovičku.Já bych klidně zaimprovizovala a plátky jen naklepala,naložila a pak stejný postup
Aisho-určitě i z kuřecího,nebo telecího.Záleží,jaké se u Vás může bašit
Šavlinko,já bych i přišla
Jaruško,jedna porce zbyla.Zabalím a pošlu