Pikatní ,,segedín" z červeného zelí
Objevte nový rozměr oblíbené klasiky s pikantním "segedínem" z červeného zelí! Tato výrazná a barevná varianta spojuje jemné maso, aromatické koření a sladkokyselé červené zelí do chutného pokrmu, který potěší vaše chuťové buňky a zahřeje na duši.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 008 kJ / 1 914 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,46 g |
| Tuky | 149,84 g |
| Vláknina | 19,40 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 4,31 g |
| Sůl | 10,50 g |
| Sacharidy | 52,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji zpěníme cibulku, přidáme na kostičky nakrájený bůček a osmahneme.
Krok 2: Pak přidáme papriky a chilli, podlijememe vodou, přidáme kysané zelí i se šťávou a necháme dusit.
Krok 3: Když je maso a zelí měkké, dochutíme solí a zahustíme jíškou.
Zveřejněno 8. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikatní ,,segedín" z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lENV
Moje poznámka
Pikatní ,,segedín" z červeného zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lENV
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 14 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 13 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 16 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 30 minutami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 43 minutami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 8 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 12 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 12 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 13 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 13 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 14 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 14 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 14 hodinami
Tématické fráze:
segedínský guláš z červeného zelí,
segedin s cervenym zelim,
segedinsky gulas s cervenym zelim,
segedínský guláš z čerstvého zelí,
segedin z cerstveho zeli,
guláš z červeného zelí,
segedín z vepřového bůčku,
segedínský guláš s červeného zelí,
guláš s červeným zelím,
segedín z červeným zelí,
guláš s červeného zelí,
segedínský guláš čerstvé zeli,
segedinsky gulas cervene zeli,
červené zelí z pytlíku,
vynikající segedin,
segetín s červeným zelím,
segetin z červeného kysané zelí,
bůček na segedin,
segedínský guláš cervene zely,
bůček, červené zelí
Suroviny:
bůček vepřový,
zelí kysané červené,
cibule,
sůl,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
chilli,
jíška
Komentáře (9)
Červené zelí je dobrý nápad