Bůčková dobrota z papiňáku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 061 kJ / 2 405 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,18 g |
Tuky | 208,79 g |
Vláknina | 12,05 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 515 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 23,44 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tuhle šťavnatou a voňavou dobrůtku jsem podávala s chutnými maličkými knedlíčky bez mouky a vajec
http://www.toprecepty.cz/recept/11760-knedliky-bez...
a s pikantním cibulovým zelíčkem
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 5. 2014 18:45
Jde to i s bramborkaší a okurkovým salátem,jako dnes
9. 11. 2012 21:24
spagetka:Ladi,tak to věřím,že jste si šmákliNechci Tě k ničemu nutit,ale nebylo by špatné,kdyby jsi tu svou dobrotu přidala jako nový rcp pro MWJá bych si rozhodně pochutnala na té cibuličce s brambory v té mňam vypečené šťávě
Díky všem
Díky všem
9. 11. 2012 19:08
mňam
9. 11. 2012 15:00
takto bůček asi ne,ale jinak dobrý nápad
9. 11. 2012 11:05
Anna Kocikova: Ani, já to takhle velmi podobně dělala v úterý, ale v mikrovlnce na Crispu a právě ještě dala chvíli pod gril, jo a okolo byla nakrájená cibule na půlky a na plátky brambory. Mňam, takže si i toto umím živě představit......
9. 11. 2012 10:54
Za hezké komentáře i hodnocení děkuji
Je fakt,že v tomto provedení kůrčička není křupaváale může se pak měkké masko na chvilku šoupnout pod gril.Ten nemám,tak jsem do postupu neuváděla
Vašíku,jsi manželova krevní skupina-bůček na všechny možné způsoby
Jani,já když už musím,tak také raději postudenu a pěkně s okurčičkouAle co bych to byla za kuchařku,kdybych alespoň pláteček neochutnalaZbytek dorazil manžílek-něco s knedlíkem a se zelím a ostatní si bral dnes na svačinu mezi chlebíky namazané ztuhlou vydušenou šťávouMimochodem-ta byla nejlepší.Teď jsem dotlačila do hlavy(včera jsem si ukradla do kelímku)
šušli,to mě mrzí,že máš takové chutě a nic...ale zase bude líp,neboj
Myško,kdyby se mi mělo maso třást na talíři,no nevím,asi bych to také nedalaale takovou"tlusťárnu"bych v papiňáku rozhodně nepřipravovala.To raději pomlít do sekanéTento kousek byl opravdu"masový"pěkně prorostlý,jen to chce v tom hrnci vážně neutopit ve vodě,dát těch 180-200ml,kůží dolů a ta je pak taková zlaťoučká,jako na té předposlední fotce po otevření hrnce
Jéé,než jsem tady doťukala to své,tak už mám další 3 komentíkyDíky Vám
Je fakt,že v tomto provedení kůrčička není křupaváale může se pak měkké masko na chvilku šoupnout pod gril.Ten nemám,tak jsem do postupu neuváděla
Vašíku,jsi manželova krevní skupina-bůček na všechny možné způsoby
Jani,já když už musím,tak také raději postudenu a pěkně s okurčičkouAle co bych to byla za kuchařku,kdybych alespoň pláteček neochutnalaZbytek dorazil manžílek-něco s knedlíkem a se zelím a ostatní si bral dnes na svačinu mezi chlebíky namazané ztuhlou vydušenou šťávouMimochodem-ta byla nejlepší.Teď jsem dotlačila do hlavy(včera jsem si ukradla do kelímku)
šušli,to mě mrzí,že máš takové chutě a nic...ale zase bude líp,neboj
Myško,kdyby se mi mělo maso třást na talíři,no nevím,asi bych to také nedalaale takovou"tlusťárnu"bych v papiňáku rozhodně nepřipravovala.To raději pomlít do sekanéTento kousek byl opravdu"masový"pěkně prorostlý,jen to chce v tom hrnci vážně neutopit ve vodě,dát těch 180-200ml,kůží dolů a ta je pak taková zlaťoučká,jako na té předposlední fotce po otevření hrnce
Jéé,než jsem tady doťukala to své,tak už mám další 3 komentíkyDíky Vám
9. 11. 2012 10:52
Bibinko, přestože nemůžu ten česnek, tak s tebou musím souhlasit Aničko, to opět nemá chybu
9. 11. 2012 10:47
Já teda nevím, ale spustit ráno PC, najet na první recept a ona to taková bůčková dobrota, to musí odnést chuťové buňky, které jsou mučený Tak máš Aničko 9.bod
9. 11. 2012 10:37
Tahle dietní bůčková dobrota vypadá opravdu dobře.To bude dobrá večeře.K tomu orosené s pěnou.Nevím jak vy,ale já dostal hlad.
9. 11. 2012 10:25
Bůček je zkrátka MASÍČKO. A tak jako Pipre ho zbožňuji i studený , trochu prochladlý v chladnici druhý den. Pěkně na prkýnku, hořčici, cibulku /může bejt modrá nebo bílá slaďoučká, taková co koušou rusové jako jabko- nečpí a jen se rozplývá - MŇAM./ Jinak bůček, vařenej nebo pečenej s bramborovým knedlem a zelíčko moravské nebo jihočeské je lahoda. Děda říkal "Vašku dej si s tou křupavou kůžičkou, ta je jako mandličky". +bodík 8
9. 11. 2012 09:58
Bůček jsem nejedla několik let. Mám ho ráda, ale už spíš zastudena. Kdysi jsem ho jídávala ve všech formách. Mńam, ikdyž nemůžu Ale i tak
9. 11. 2012 09:02
jen mi ukápla slinabůček miluju, ale v této době nesmím, ale bodík posílám+5
9. 11. 2012 01:51
8. 11. 2012 23:40
Aha, tak to je Aničko, to masíčko, co kouká u toho zelíčka?? U nás se ale bůček musí nechat řádně vypéci, aby se nám nezdál tlustý, my ho umíme jíst jen jako pečené kostky - ala moravský vrabec vypečený a to hodne dobře s kůrčickou, nesmí se nám třást na talíři, třeba jsi ho měla ale libovoučký, ale máš to jinak mńam
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 9 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 9 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 11 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 14 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 14 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 8 minutami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 15 minutami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 2 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 2 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 2 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 2 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 2 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Další recepty
Tématické fráze: bůček v papiňáku bůčková pomazánka z papiňáku bůčková pomazánka v papiňáku vepřový bůček v papiňáku recept bucek z papinaku buckova pomazanka v tlakaci vepřový bůček v papináku pomazanka z bucku v tlakaci vareny bucek v papinaku pečený bůček v papiňáku papinák recepty jak spustit syrove veprove sadlo pikantní bůček zastudena búčková pomazánka papiňák bůčková pomazánka buckova v tlakaci veprovy bucek v tlakovem hrnci jak dlouho bucek v papiňáku buckova pastika v tlakaci jak dlouho vařit bůček v tlakovém hrnci
Suroviny: bůček vepřový, tuk, cibule, česnek, koření nové koření, bobkový list, rozmarýn čerstvý, kmín celý, masox, voda, sůl
Bůčková dobrota z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6N4
14 názorů