Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 224 kJ / 1 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,00 g |
Tuky | 69,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 9,50 g |
Postup přípravy
Přeji dobrou chuť :)
Zveřejněno 4. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec na způsob číny, s kari kořením, smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zY3m
Moje poznámka
Vepřová plec na způsob číny, s kari kořením, smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zY3m
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 13 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 16 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 17 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 5 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 7 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 7 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 8 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 9 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 10 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 10 hodinami
Tématické fráze:
vepřová čína,
čína z vepřové plece,
recept na čínu z plecka,
vepřová plec čína,
čína z plecka,
vepřová čína kari,
recept na vepřovou čínu,
veprova čína recept,
cina na kari,
vepřové maso na kari se smetanou,
vepřová plec na cinu,
čína z vepřového plecka,
čina se smetanou,
čína vepřová,
vepřová plec na kari,
plecko na kari,
čína z plece,
vepřová plec na na kari,
čína z vepřové panenky,
veprova cina na kari
Suroviny:
plecko vepřové,
smetana,
mléko,
zelenina,
bambusové výhonky,
houby,
mrkev,
celer,
petržel,
koření kari,
sůl,
pepř,
olej olivový,
koření oregáno
Komentáře (23)
Jedním z půvabů "číny" je, že z celkového času přípravy jídla je asi 80% potřeba na přípravu surovin a asi 20% času na vlastní tepelnou úpravu. Toto vaše jídlo by šlo, levou zadní, uvařit za 5 minut bez rizika, že z masa bude žvýkačka kterou budete dusit a dusit až do úplného udušení
Pozastavujete se nad zeleninou na velké kusy krájenou... Zkuste to někdy zkusit... Třeba zjistíte, že i zelenina když není na "máčku" má cosi dosebe
Už dávno jste mohl ukázat, jak to má vypadat. Prosím, snažte se sám a pak teprve kritizujte..
Jak píšu níž chutnalo to i bez zeleniny. Ale s tou zeleninou dnes to bylo ještě lepší
Přidávám tedy znova fotky, pokud se nelíběj, lze odstranit. jako poslední dám můj první pokus, ale bez zapomenuté zeleniny.
Udělám znova, ale po vánocích, až nebudu v časovém presu
Rýži jsem dělala podle tohoto receptu:
http://www.toprecepty.cz/recept/36778-pakistanska-...