Kadlíkovo zelí s houbama, bramborem, uzeným...
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 384 kJ / 809 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,66 g |
Tuky | 32,74 g |
Vláknina | 41,30 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 33,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 3. 2013 19:06
Recept mě velice zaujal. Nemám ale pečící sáčky, zkusím udělat v pomalým hrnci. Pak podám zprávu.
26. 3. 2013 19:05
pipre: Toto mám od tety, byla RNDr. houbařka (pěstovala hřiby i v miskách v laboratoři). Říkala mi: Ochutnej kousek holubinky z klobouku - pálí, vyhoď jí, nepálí, JE JEDLÁ. Jedinou podmínkou je bezpečně poznat holubinku. A kdo jí nepozná, ať raději nechodí do lesa
2. 1. 2013 12:38
Pečící sáčky jsou skvělé,je potřeba péct na nižší teplotu.Já do sáčku naskládám brabbory na menší kousky,kuřecí nebo vepřové na nudličky,jakoukoli zeleninu dle vlastní fantezie včetně cherry rajčátek.Vše jemně přisolené a okořeněné.Ke kuřecímu masu kápnu trochu olivového oleje.
28. 12. 2012 18:52
Ivusa: Také si myslím, že pokud se sáček připeče, tak je to teplotou. Myslím, že i na sáčcích je uvedeno, že by teplotya v troubě při pečení neměla přesáhnout 220;C. Některé sáčky se propichují, než se vloží do trouby, na některých ale propíchnutí není uvedeno a to jsem trnula, že mi praskne v troubě ...Zkoušela jsem to bez propíchnutí, ale raději jsem snížila teplotu a vydrželo to
28. 12. 2012 16:56
28. 12. 2012 15:33
Recept dle mých chuťových kanálků,ale houby sbírám jen co znám,ale obdivuji ty co znají více druhů hub ,mám v mrazáku mojí houbovou směsku a tak určitě vyzkouším,ještě taky musím zakoupit ty sáčky.
28. 12. 2012 10:53
Ivusa:tak takových vás moc není.Já znám lidi co sbírají,ale nejedí.Že by nedůvěra ve vlastní schopnosti?
28. 12. 2012 09:28
houbičky miluju,ale bohužel nesbírám....nepoznám je, ale pokud někdo houby zná a vaří z nich ráda si pochutnám.Recept se mi líbí a pečící sáčky používám také ...je z nich chutné jídlo a hlavně se tolik nemusí drhnout pekáčZezačátku se mi také sáček připékal ,myslím si že je to teplotou v troubě.Stačí péct sice trošku dýl, ale na méně stupňů.
27. 12. 2012 21:19
Zdar Kadlíku. Už jsem myslel, že se navyskytuješ. A ty sem vtrhneš zase s takovou dobrotou. Já tyto houby neznám, tak je nesbírám,ale jsdl jsem holubinky a byly sqělé.
27. 12. 2012 20:00
Vypadá to hodně jedle+ Pečící sáčky občas používám. Někdy s hotovou směsí, ve které jen zamíchám to, co chci péct a také sáčky bez kořenící směsi, kde si dám vlastní koření.
Kadliku, po holubinkách se mi stýská už mnoho let. Naposled jsem je jedla, když žil ještě můj otec a jemu jsem věřila, že od něho je mohu jíst. Od té doby jsem si netroufla ochutnat od nikoho.
Kadliku, po holubinkách se mi stýská už mnoho let. Naposled jsem je jedla, když žil ještě můj otec a jemu jsem věřila, že od něho je mohu jíst. Od té doby jsem si netroufla ochutnat od nikoho.
27. 12. 2012 15:26
Kadlik: Jseš můj člověk
27. 12. 2012 15:24
jirholu: No.jasně,to mělo patřit Oskerusce, omlouvám se hluboce
27. 12. 2012 15:12
Kadlik:jo to když mi poprvé přinesl muž ty zelené holubinky, tak jsem pátrala všude, jestli si ze mě nedělá srandu
27. 12. 2012 15:11
Oskeruska: atlas je na motivaci, ale pak chce tu houbu vidět naživo, a víckrát... to se nedá naučit během chvilky. Ale výsledek stojí za to!
27. 12. 2012 15:09
jarda Kadic: takové holubinky nazelenalé, s tím popraskaným kloboukem... to je žrádlo!!! Smažené na řízek, nebo jenom opečené na sádle... nebo menší vcelku v octě!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 6 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 7 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 7 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 25 minutami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 2 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 2 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
Další recepty
Tématické fráze: čirůvka dvoubarvá recepty čirůvka dvoubarvá recept zelí s houbama recept čirůvka dvoubarvá čiruvka dvoubarvá hřiby se zelím bramborové špalky s uzeným pecici sacky jak pouzivat vepřové nudličky v pečícím sáčku recepty z čirůvky dvoubarvé atlas hub sk houby havelky mám ráda maso recepty zelí s hřiby pečicí sáčky co a jak v nich péct červené zelí s brambory a uzeným jak udělat zelí ze sáčku co udelat z ciruvek zelí s hřibama mohu péct uzené maso? čirůvka havelka na kmíně
Suroviny: zelí hlávkové, brambory, krkovice uzená, houby, mrkev, cibule, sůl, pepř, kmín celý, tymián sušený
Kadlíkovo zelí s houbama, bramborem, uzeným...
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oXGK
34 názorů