Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perlička s chřestovou nádivkou

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 1. 2013 17:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 411 kJ / 3 683 kcal
Bílkoviny245,08 g
Tuky295,76 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 759 mg
Sodík 4,15 g
Sůl10,61 g
Sacharidy9,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Perlička je chuťově něco mezi bažantem a kuřetem, velmi dobré maso. Určitě i bažant by se hodil na tuto úpravu.

Perličku jsem koupila za 99,-Kč, pro ty, kteří by chtěli namítat něco proti ceně :-)

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

5. 1. 2013 00:13

Mockrát vám všem děkuji za tolik hezkých komentářů, velmi si toho vážím:-K

1974andrea 1974andrea

5. 1. 2013 00:11

jarda Kadic:Jardo, mě to nedalo a koupila jsem ji. Mrazáky ( tři) taky přetékají, tak jsem ji nechala hned roztát:-D

jarda Kadic jarda Kadic

4. 1. 2013 22:59

varilamyskakasicku: v teplickým Albertu a dokonce v akci:yes: já jí nekoupil, mám malej mrazák a ještě plnej všeho možného(synovec zabijel)

maiva maiva

4. 1. 2013 21:34

Pěkný recept:-p+:yes:moc lákavé i na monitoru:yes:

Iness Iness

4. 1. 2013 20:54

Krásný recept:-). Chřest mám moc ráda, tak to stojí za vyzkoušení;-):yes:.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 1. 2013 20:49

Je to perlička ten recept a perlička jinak vypadá také pěkně, fakt stála 99 kč? No kde ji měli, dnes jsem prochodila hodně obchodů, ale všude, pusto, prázdno, dala bych si, ještě ale stále dojídáme krůtu s nádivkou, tak někdy jindy, krůta také chutnala moc prima, dávám bodíka:yes::-K:-p

suslajda suslajda

4. 1. 2013 20:14

Jen jsem polkla, perličku jsem taky ještě nejedla, ale zítra se chystám na bažanta, také to bude premiéra:-8tak jsem zvědavá tobě velké plus:yes::yes:

Kadlik Kadlik

4. 1. 2013 19:46

uf.. tak bažanta nechávám vždycky dozrát nevykuchaného!!! Pověsím ve sklepě za krk, a on si tam tak pěkně visí... Pokud nemá rozstřelené játra a žluč, je v pohodě! A je fakt, že jsem včera na Hypernově tu perličku za 99 korun měl v ruce... Nakonec jsem vzal v místním řeznictví za míň jak polovičku býčí koule...;-) Ale vrtá mi to hlavou!

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2013 19:42

1974andrea: nene, dostala jsem ho vykuchaného z Rekultivace od kámošky, ale už je to dávno, v té době jsem ho nejspíš jen upekla. Dnes bych si poradila.;-)

Colombo65 Colombo65

4. 1. 2013 19:35

Krása;-);-);-)

jarka skrobakova

4. 1. 2013 19:31

Perličku jsem ještě nikdy neochutnala, ale věřím, že od Tebe by mi chutnala:-K soudím, tak i podle ingrediencí:-) Máš to jako vždy Andrejko moc krásné:-p:-p:yes::yes::yes:

maris maris

4. 1. 2013 19:27

1974andrea: moc se Ti to povedlo, pochutnala bych si:-p:-):yes::yes:

BILKOVAI BILKOVAI

4. 1. 2013 19:11

Jana Remková: s tím bažantem to musela být náhoda, že ti nechutnal.:-O Je to moc dobré masíčko a vůbec není cítit:-p:-p A perlička v kombinaci králík-bažant musí být :-p:-p:-*:-*:-*:-*:-*:yes:

1974andrea 1974andrea

4. 1. 2013 18:59

Jana Remkova:Jani, já si myslím, že ten bažant ti nechutnal kvůli tomu, žes ho nechala uzrát nevykuchanýho, není to tak?;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 1. 2013 18:44

Takže je to něco kuřetem a bažantem? Ale bažant mi vůbec nechutnal a kuře jo!:-D každopádně, velmi dobře to vypadá, je tam česnek, slanina, chřest, to bude určitě bezva:-p No, proti ceně?? Vy si ale že...te!:-D To si to můžeš dovolit?? Hanbááááá!:-D:-D:-D:-D

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: perlička domácí úprava perličky jak upect perličku perlička domácí recept drůbež perlička recepty recepty z perliček perlička uprava pečená perlička recept jak chutná perlička jak se peče perlička pečená perlička jak vypadá vejce perličky nadívaná perlička perlička na nohy perlička vejce perlicka s chrestem perlička maso úprava perliček perlička domácí drůbež chřest recepty

Suroviny: perlička, cibule, slanina, bobkový list, jalovec, sůl, máslo, houska, chřest bíly, slanina, máslo, česnek, petrželka zelená, vejce

TopRecepty.cz

Perlička s chřestovou nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y2ZV