Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Barevný zeleninový předkrm

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

26. 1. 2013 19:38

Suroviny

Porce: kolik potřeba

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Netřeba ani solit, ani mít strach, že něco nedojde; i na skus vše výborné, barevně, i chuťově „hraje“:) Ani není nutno dochutit/dozdobit tatarkou, terčíkem kečupu…!!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nadja Nadja

17. 2. 2013 21:36

Marta: tak už tu máš i cuketu

Nadja Nadja

9. 2. 2013 13:01

Marta: ;-( cuketu jsem neměla, tak jsem zatím dala alespoň papriku s vajíčkem. Ale doporučovala bych ten paprikový kroužek udělat tenčí - já měla asi 1,5 cm vysoký, vešlo se do něj celé 1 vajíčko a dělalo se to celkem dost dlouho (indukční vařič - na 3.stupni ze 7 - na keramické pánvi).
:-O "Na druhé (polovině) pánvi" - lze vyložit tak jak píšeš "na druhé polovině pánvE" , nebo když pánvI, tak "na druhé pánvi".

Marta

9. 2. 2013 12:17

A kde je cuketa?;-) Podle postupu jsem pochopila, že na jedné půlce pánve se dělají plátky cukety a na druhé půlce pánve kroužky červené papriky, do které se vlije rozšlehané vajíčko (viz foto). Ale kde je cuketa?

Nadja Nadja

31. 1. 2013 21:41

Marcela Vesela: ta 1písmenková chybička je dost podstatná. Představ si, že by podle Tvého receptu měl uvařit úplný začátečník (třeba i dítě), který potřebuje podrobný a srozumitelný popis i rozpis množství surovin.
A dosud jsi ty PROUŽKY v rcp neopravila. Ne každý vždy čte komentáře.

;-) Alexiss: děkuji za upozornění, komentáře jsem nečetla, jen jsem chtěla předkrm vytvořit, tak jsem se hned zeptala.

Marcela Vesela

31. 1. 2013 15:38

Alexiss: JJ; zkusím se příště polepšit, nafotit, nebo aśpoň se víc soustředit, a neudělat ani zmiňovanou 1písmenkovou chybičku:)

Alexiss Alexiss

31. 1. 2013 15:16

Marcela Vesela:Souhlas,přesně podle receptů dělám pouze vánoční cukroví,takže s těmi rozpisy surovin mám taky problém.Musím se ale přiznat,že po přečtení tvého receptu v den vložení jsem z toho hned taky nebyla moudrá (proužky-kroužky).Možná,kdyby bylo foto...:-)

spagetka spagetka

31. 1. 2013 15:05

Marcela Vesela: Marcelko, ale ty nepíšeš kroužky, nýbrž vyšší proužky v receptu, to je rozdíl. Tak to uprav a je to. Škoda, že nemáš i foto

Marcela Vesela

31. 1. 2013 14:52

Alexiss:
JJ, díky "za pomoc". Netušila jsem, že lidi nepřemýšlí, a si leccos neodvodí; i chtějí vše naprosto přesně - hodnoty, množství, stupně; i kde netřeba... Co kdo ví, pro kolik lidí kdo bude dělat, jak ne/zkušený je... Osobně nesnáším přesné návody, a vše si vždy stejně "uzpůsobím/dotvořím" podle svého, surovin, chuti... Jde spíš pro inspiraci?!? Tak jen s odvahou, a chutí do toho:)

Alexiss Alexiss

31. 1. 2013 13:39

Nadja:v komentáři hned pod tvým je to vysvětlené-kroužky!

Nadja Nadja

31. 1. 2013 11:52

Marcela Vesela: "zalijeme do vyšších proužků (ideálně červené) papriky" - jak do PROUŽKŮ papriky mohu nalít vajíčko? :-? Maximálně proužky papriky mohu vajíčkem zalít - vpodstatě udělat omeletu a pak ji rozkrájet na proužky.

Marcela Vesela

26. 1. 2013 21:19

tejaja: ty papriky? - do kroužků paprik položených na rozpálenou pánev (na dno vložit plátek česneku není podmínkou) vlejme rozšlehané vajíčko - pokud to už houtsne, vypneme, a necháme přikryté dojít; příp. navrch také položíme "roztopit" čtvereček sýra...
Dobrou chuť:)

Marcela Vesela

26. 1. 2013 21:11

JJ; bez obav; kromě spálení se fakt nedá zkazit; množství záleží na potřebě lidí, hladu...

spagetka spagetka

26. 1. 2013 20:58

Marcelo, může to být dobré, ale neuvádíš absolutně žádné hodnpoty, jako množství, teplotu, čas.... a fakt si myslíš, že takto není třeba už nic řešit?
1 cm cukety stačí? Kostička sýra stačí?

tejaja tejaja

26. 1. 2013 20:56

Prosííím, ten druhý odsek by nešlo nejako napísať zrozumiteľnejšie? Ďakujem;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: predkrm předkrm z cukety valentýnský předkrm předkrmy z cukety předkrm s vajíčka zeleninovepřetkrmi co udělat za předkrm nej předkrmy vajíčko v paprice cuketa předkrm zeleninovepredkrmy co na předkrm cuketa jako předkrm předkrm vajíčka valentýnský přetkrm nej předkrm předkrm z vajíček předkrmy z cuket vajíčko jako předkrm co udělat jako předkrmy

Suroviny: cuketa, paprika čerstvá červená, česnek, vejce, sýr

TopRecepty.cz

Barevný zeleninový předkrm

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RBME