Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbové sabdží

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 1. 2013 20:00

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 959 kJ / 468 kcal
Bílkoviny19,43 g
Tuky1,23 g
Vláknina33,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy78,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Sabdží je indický zeleninový pokrm dochucený kořením. Zelenina je v Indii velmi oblíbená. Je jí dost čerstvé a mnoho druhů po celý rok. Zeleninu Indové upravují různě - samostatně i míchanou s rýží jako rizoto. Zelenina podle toho, jak se upravuje, se také různě nazývá. Někdy je to sabdží, jindy karí nebo sámbar. Jako koření se převážně používá koriandr, kurkuma, karí, chilli, Asafoetida (čertovo lejno), garam masála, kmín, mletý zázvor, hořčičné semínko aj.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

9. 12. 2015 16:11

fox54:To se tady teď bohužel děje kvůli změnám stránek, napravíme, omlouvám se ;-)

fox54

9. 12. 2015 15:47

Co je to za nesmysl?::-((:no:

Tom Beyk Tom Beyk

1. 2. 2013 15:11

Zajímavé...:-O. Po jídle bych hodil tělo do polohy Šávasány a navodil bych něco málo Samádhí.:-D:-D:-D

Linda

31. 1. 2013 20:08

:yes::-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sabdží rizozo s houbami houbová tlačenka videorecept na houbové karbanátky indické houbové rizozo sabdží protlak sabdží maso houbovo bramborove sabdží indické houbové sabdží

Suroviny: brambory, houby, pórek, protlak rajčatový, koření kari, koriandr, kmín celý, semínka hořčičná, kurkuma, paprika čerstvá červená, zázvor, chilli, sůl, máslo, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Houbové sabdží

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vJxm