Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 173 kJ / 3 627 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,66 g |
| Tuky | 172,83 g |
| Vláknina | 28,33 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 345 mg |
| Sůl | 0,88 g |
| Sacharidy | 399,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vánoční hruškový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31XA
Moje poznámka
Vánoční hruškový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31XA
Nejnovější recepty
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 22 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 22 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 24 minutami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 54 minutami
Vrstvený salát
Haname před 2 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 3 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 6 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 6 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 6 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 6 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 7 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 7 hodinami
Tématické fráze:
hruškový štrúdl,
závin s hruškami,
hruškový punč,
zavin z hrušek,
hruskuv zavin,
vánoční štrůdl,
zavin s hruskami a marcipanem,
pernikový punč,
štrůdl s hrůškami,
hruskovy punc,
domaci punc hruska,
hrškový závin,
hruškovýzávin,
štrůdl z hrušek,
hruskovy strudl s pudinkem,
tradicni jablkovy zavin,
jablečný štrůdl s marcipánem,
hruškový závin-recept,
hruškový štrůdl s marcipánem,
hruškkovy zavin
Suroviny:
těsto listové,
vejce,
fíky,
datle,
rozinky,
rum,
kompot hruškový,
cukr,
mandle loupané
Komentáře (6)