Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 173 kJ / 3 627 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,66 g |
| Tuky | 172,83 g |
| Vláknina | 28,33 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 345 mg |
| Sůl | 0,88 g |
| Sacharidy | 399,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vánoční hruškový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31XA
Moje poznámka
Vánoční hruškový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31XA
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 44 minutami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 4 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 12 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka
Vershyna před 29 minutami
"Letní" buřty na pivu - z pánve
BeeroCrat před 51 minutami
Krupičná kaše rychle hotová
Colombová_S před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
Pavenov1 před 2 hodinami
Vosí hnízda
mares-mikulas před 2 hodinami
Vánoční punč
Sarinkad před 2 hodinami
Pomerančové cukroví
HelenaCernakova před 2 hodinami
Domácí langoše
zjedolbanan před 3 hodinami
Medovníkové kuličky
Mrs.Patterson před 3 hodinami
Jetelíčky
Mrs.Patterson před 3 hodinami
Tématické fráze:
hruškový štrúdl,
závin s hruškami,
hruškový punč,
zavin z hrušek,
hruskuv zavin,
vánoční štrůdl,
zavin s hruskami a marcipanem,
pernikový punč,
štrůdl s hrůškami,
hruskovy punc,
domaci punc hruska,
hrškový závin,
hruškovýzávin,
štrůdl z hrušek,
hruskovy strudl s pudinkem,
tradicni jablkovy zavin,
jablečný štrůdl s marcipánem,
hruškový závin-recept,
hruškový štrůdl s marcipánem,
hruškkovy zavin
Suroviny:
těsto listové,
vejce,
fíky,
datle,
rozinky,
rum,
kompot hruškový,
cukr,
mandle loupané
Komentáře (6)