Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánoční hruškový závin

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 173 kJ /
3 627 kcal
Bílkoviny42,66 g
Tuky172,83 g
Vláknina28,33 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 345 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy399,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Figy a datle nakrájame na malé kúsky a s hrozienkami namočíme do rumu aspoň na 12 hodín. Krok 2: Potom ich premiešame s nakrájanými hruškami (na malé kúsky) a cukrom. Krok 3: Cesto vyvaľkáme na plát hrubý asi 3 mm, rozotrieme naň náplň, posypeme sekanými mandľami a zrolujeme. Krok 4: Vrch potrieme rozšľahaným vajíčkom a upečieme.

Zveřejněno 8. 12. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vánoční hruškový závin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31XA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vánoční hruškový závin

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31XA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

mňam,mňam...:yes::yes:

Já to taky tak vidím, neboť tu byl brácha a dcera no a...je mi to jasné...:-D:-D

Laďka, neviem, koľko vás bude pri štedrovečernom stole, ale doporučujem urobiť záviny hneď dva:yes::-D:-D:-D

Už se těším - já vždycky dělám tradiční tažený jablkový štrúdl - tak tenhle bude hned vedle! Prostě na tu dietu dojde, co si budem povídat !!!:-p;-)

Tématické fráze:
hruškový štrúdl, závin s hruškami, hruškový punč, zavin z hrušek, hruskuv zavin, vánoční štrůdl, zavin s hruskami a marcipanem, pernikový punč, štrůdl s hrůškami, hruskovy punc, domaci punc hruska, hrškový závin, hruškovýzávin, štrůdl z hrušek, hruskovy strudl s pudinkem, tradicni jablkovy zavin, jablečný štrůdl s marcipánem, hruškový závin-recept, hruškový štrůdl s marcipánem, hruškkovy zavin

Suroviny:
těsto listové, vejce, fíky, datle, rozinky, rum, kompot hruškový, cukr, mandle loupané

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu