Postup přípravy
Krok 1: Kapra nasolíme, zakapeme citrónovou šťávou, proložíme šalvějí a necháme alespoń 2 hodiny odležet.
Krok 2: Pak rybu obložíme anglickou slaninou, uložíme do vymaštěného pekáčku (pekla jsem v remosce), malinko podlijeme troškou vody a upečeme.
Zveřejněno 28. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chatařský kapr v šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4v82
Moje poznámka
Chatařský kapr v šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4v82
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 5 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 5 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky Izidor
zvon23 před 2 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 2 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 4 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 4 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 7 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 7 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 7 hodinami
Vosí hnízda
Janet.P před 7 hodinami
Tématické fráze:
kapr v remosce,
kapr v k remosce,
smažený kapr v remosce,
kapr v remosce recept,
šalvěj na kapra?,
kapr našalvěji
Suroviny:
šalvěj čerstvá,
kapr,
šťáva citronová,
sůl,
slanina anglická,
olej
Komentáře (4)