Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chatařský kapr v šalvěji

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Kapra nasolíme, zakapeme citrónovou šťávou, proložíme šalvějí a necháme alespoń 2 hodiny odležet. Krok 2: Pak rybu obložíme anglickou slaninou, uložíme do vymaštěného pekáčku (pekla jsem v remosce), malinko podlijeme troškou vody a upečeme.

Zveřejněno 28. 3. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chatařský kapr v šalvěji

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4v82

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chatařský kapr v šalvěji

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4v82

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Z mála surovin,hezká dobrota:-p:yes::yes:

:-D:-D nee, Bibi, to je loňská fotka. I u nás je ještě všechno zamrzlé.:-(

Cathleen, recept jedna radost a fotky také. Jak tu byla teď Šavlinka na návštěvě, tak jsem jim udělala smaženého kapra se salátem-no jako na Vánoce, když je ten sníh:-D Protože mám ještě jednoho, tak tak vyzkouším toho tvého, jen ta Šalvěj bude sušená:-( Apropó tobě už to tak roste jak je na fotce:-?:-O Dávám toho 1.bodíka:yes:

Tématické fráze:
kapr v remosce, kapr v k remosce, smažený kapr v remosce, kapr v remosce recept, šalvěj na kapra?, kapr našalvěji

Suroviny:
šalvěj čerstvá, kapr, šťáva citronová, sůl, slanina anglická, olej

Přidat fotografie receptu