Suroviny
Porce: Bochník: 1500g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 400 kJ / 3 681 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,80 g |
| Tuky | 88,35 g |
| Vláknina | 41,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,06 g |
| Sůl | 15,03 g |
| Sacharidy | 593,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ječný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXQg
Moje poznámka
Ječný chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXQg
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 38 sekundami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 18 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 9 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 9 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 11 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 11 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 12 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 13 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 13 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 13 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 13 hodinami
Tématické fráze:
ječný chléb,
jecny chleba,
ječný chléb recept,
chléb z ječné mouky,
chleba z ječné mouky,
chleb ječný,
recept na ječný chleba,
recept na ječný chléb,
domácí chléb z ječné mouky,
recept ječný chléb,
ječný chléba recept,
chleba s ječne mouky,
chléb z ječné mouky recept,
ječná mouka recepty,
chléb s ječnou moukou,
recept na bezpluchy jecmen,
domácí ječný chléb,
ječná mouka na chléb recept,
ječná mouka recepty chléb,
ječna mouka chléb recepty
Suroviny:
voda,
olej,
mouka chlebová pšeničná,
mouka ječná,
fruktóza,
sůl,
droždí suché,
semínka dýňová
Komentáře (6)