Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 108 kJ / 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,58 g |
Tuky | 16,97 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 3,45 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněné kuře červeným zelím a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2B0
Moje poznámka
Plněné kuře červeným zelím a uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2B0
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
Adams-alena před 4 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 9 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 28 minutami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 28 minutami
Surimi salát
Sahula před 37 minutami
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 47 minutami
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Bublanina II
dejvi01 před 1 hodinou
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 1 hodinou
Tématické fráze:
plněné kuře,
uzene kuře,
kuře na zelí,
kuře na červeném zelí,
halušky s červeným zelím,
kuře nadívané zelím,
pečené kuře na červeným zelí,
kuře plněné,
kure se zelim,
recepty kuřecí maso se zelím,
plněné kuře kysaným zelím,
recepty plnené kuře,
pečené kuře s uzeným,
kuře na zelím červenem,
recept plněné kuře,
recept na plněne kuře,
halušky se zelím a uzeným masem recept,
recepty s červeným zelím,
nadívaná krkovice s bramborovými noky,
grilované kuře plněné
Suroviny:
kuře,
cibule,
zelí červené,
maso uzené,
tuk,
vývar kuřecí,
ořechy vlašské,
sůl,
pepř
Komentáře (4)