Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové na způsob golubců

Hodnocení receptu je 5,0 (52×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 6. 2013 13:42

Suroviny pro 1

1

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 928 kJ / 461 kcal
Bílkoviny68,78 g
Tuky10,37 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 210 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy18,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dělám tuhle omáčku ke golubcům (zelným závitkům plněným mletým masem) a i tato varianta je velmi chutná, tak třeba zkuste :-)

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

3. 6. 2013 14:24

1974andrea: ne, do segedínu nedávám, ale někdo ano,;-) já taky jsem dala segedín do uvozovek, jen mi ho to připomnělo, ale určitě si nemyslím, že to chutná stejně, moc se mi to líbí a brzy udělám podle Tebe. Už mám recept uložený, abych na to nezapomněla:-))

Irule Irule

3. 6. 2013 14:20

oopět úžasné, vyzkouším to :yes::yes::yes::-p:-p:-p

danielle72 danielle72

3. 6. 2013 14:19

Jednoznačně bod :yes::-p- golubce dělala moje pratchyně a byly úžasné. A Ty jsi je krásně vytunila:-D Smetanu si můžeme dát i zvlášť a přimíchat pak do hotového pokrmu ale mně to taky chutná takhle, protože se pak chutě krásně propojí ;-)

1974andrea 1974andrea

3. 6. 2013 14:18

maris:A i tam dáváš rajčatový protlak?

maris maris

3. 6. 2013 14:16

1974andrea: no ono chuťově to určitě jiný bude, kysané zelí udělá své:-)), já právě segedín dělám se smetanou, proto mi ho to připomnělo;-):-)

1974andrea 1974andrea

3. 6. 2013 14:12

maris:Maruško, já segedýn dělám bez smetan. Máme ho rádi říznej:-D Chuť segedýnu mi to nepřipomíná, je to úplně jiné:-))

1974andrea 1974andrea

3. 6. 2013 14:11

Peroutka Jan:Každý je zvyklý na jinou smetanu, nebudu nikoho omezovat;-) Přeji hezký den:-K

spagetka spagetka

3. 6. 2013 14:09

Peroutka Jan: Pak ho tam nedávejte a nevidím v tom problém. Improvizovat se musí umět, taky všechny recepty nedodržuju bezhlavě ;-);-)

Peroutka Jan

3. 6. 2013 14:08

Tak rostlinnou Ramu Cremfine:-? Tak tam ale pořádně piště,jaká smetana a kolik má procent:-((

maris maris

3. 6. 2013 14:07

Takže takový " segedín " z hlávkového zelí:-p, vypadá výborně;-):-):yes:

1974andrea 1974andrea

3. 6. 2013 14:07

Peroutka Jan:Protože je to jemnější;-). Je dobré se občas pročistit:-D

Peroutka Jan

3. 6. 2013 14:03

spagetka: smetana na vaření mne prohání,:-S tak si myslím,přece zakysanka stačí,tak proč ještě smetana na vaření, tady se to stalo módou:-//

1974andrea 1974andrea

3. 6. 2013 14:02

Peroutka Jan:Pane Peroutko, smetanu na vaření používám rostlinnou Ramu Cremfine, ta je 15% a zakysanou Yoplai light 8%. Takže žaludek opravdu " nezaplácnou" ;-)

jarka skrobakova

3. 6. 2013 14:01

krásný recept jako vždy, foto úžasné. To by mi jistě chutnalo, +5 :yes::-K

spagetka spagetka

3. 6. 2013 13:59

Peroutka Jan: zakysanka ani smetana na vaření rozhodně žaludek nezatíží, navíc, autorka tam má půl kelímku.
Jo Andri doplň ještě gramáž kelímků, jo?

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: vepřový segedýn vepřové maso na kostičky recept segedyn veprovy zaludek plneny vepřové maso na zpusob golubců golubce s vepřovým masem plněný vepřový žaludek segedýn bez smetany vepřové žaludky na asijský zpusob recept veprove zaludky v zelí vepřové na segedyn se smetanou veprove, zeli segedyn veprove plecko na spusob golubcu omáčka k zelným závitkům recept plecko zelí smetana omáčka k vepřovým závitkům golubek veprove zaludky na zelí vepřový žaludek jako segedin

Suroviny: maso vepřové, zelí bílé hlávkové, cibule, protlak rajčatový, smetana zakysaná, smetana na vaření, paprika sušená sladká, bobkový list, koření nové koření, sádlo, mouka hladká, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové na způsob golubců

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m0zp