Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 968 kJ / 1 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 253,96 g |
Tuky | 39,30 g |
Vláknina | 4,76 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 6,24 g |
Sůl | 15,20 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šunka 2 x 5
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0mA
Moje poznámka
Šunka 2 x 5
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0mA
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Prakva před 20 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 2 hodinami
Kuře na zelí
kimlo před 2 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 3 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 15 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 17 hodinami
Tématické fráze:
party šunka,
party šunka recept,
party šunka příprava,
pečená šunka recept,
recepty se šunkou,
příprava šunky,
připrava party šunky,
párty šunka recepty,
párty šunka na grilu,
příprava domací šunky,
rychlosůl ano nebo ne,
recept na party šunku,
uprava party sunky,
uprava sunky,
sunka party,
koreni do sunky,
partysunka,
párty šunka úprava,
hnus cz,
pečena šunka
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
majoránka,
česnek,
pepř mletý,
bobkový list,
koření nové koření,
jalovec
Komentáře (15)
* Já zásadně chladím v chladničce a ne v mikrovlnné troubě!
www.vyziva-pro-fitness.cz/rs/zajimavosti/jak-je-to-s-rychlosolemi/
Nechat vychladit a potom nakrájet.