Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninová česnekačka na chřipky a nachlazení

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

9. 6. 2013 20:34

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie2 361 kJ / 564 kcal
Bílkoviny31,20 g
Tuky17,24 g
Vláknina36,19 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 754 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy55,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

- když se mi zdá polévka málo hustá přidávám i k bramborám hrst krupice

------------------------------------------

- může se podávat s opečeným chlebem

- nebo se dá dát do polévky kousek sýra

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 6. 2013 14:53

Mě by chutnalo:-p:yes::yes:

lev123 lev123

10. 6. 2013 23:18

salám jsem dala , protože jsme neměli nic jiného, není to špatné :-) chytlo to takovou uzenou chut i dobře to vonělo, do druhýho dne byla snězená :-) zeleninu jsem dřív taky smažila na sádle, ale pak jsem přešla na máslo, už jsi nemůžu vzpomenout ani proč, jestli jsem někde o tom četla :-? no nevím... :-)

Eva Marie

10. 6. 2013 23:09

Taky bych ten salám nedávala, ale tu krupici ano.Taky bych zeleninu neosmahla na másle, ale na sádle nebo na oleji.:yes:

rebeka rebeka

10. 6. 2013 15:13

ten salám bych tam mít ani nemusela, jinak, proč ne;-):-):-?:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: francouzská česnekačka česnekačka s párkem recept na chřipku česnekacka oukrop proti proti chřipce polévka při nachlazení zeleninová polévka nachlazení top recepty česnekačka dietní česnekačka nachlazeni a krupice zeleninová polévka při nachlazení rychla česnekacka) chřipkový recept recept nachlazení babicovy dobroty recept 9.6.2013

Suroviny: salám vysočina, mrkev, petržel, celer, cibule, libeček, petrželka, máslo, vejce, brambory, česnek český, kmín celý, sůl, majoránka, pepř, masox hovězí

TopRecepty.cz

Zeleninová česnekačka na chřipky a nachlazení

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V2x9