Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 414 kJ / 99 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,10 g |
Tuky | 1,36 g |
Vláknina | 5,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 17,46 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák v pikantním kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poEV
Moje poznámka
Květák v pikantním kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poEV
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
Adams-alena před 9 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 13 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 32 minutami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 32 minutami
Surimi salát
Sahula před 41 minutami
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 52 minutami
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Bublanina II
dejvi01 před 1 hodinou
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 1 hodinou
Tématické fráze:
pikantní obalovaný květák,
květák s hraškou,
květák v těstíčku pečený v troubě,
pikantní obalovaný květák recept,
květák hraška,
květák na plechu,
zapečený květák s hraškou,
květák obalovaný v hrašce,
recept kvetak +hraska,
obalovaci smes na květák,
květák, hořčice,
peceny kvetak v hrasce,
obalovaný květák v pikantnim testicku,
květák obalovaný v hrašce pečený v troubě,
květák na plechu s pikantním,
květak s hraskou recepty,
recepty kvetak,
recepty z květáku,
recepty s hraskou na obalovani,
květák recepty
Suroviny:
květák,
hraška,
brambory,
česnek,
sýr strouhaný směs,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
voda
Komentáře (17)
Stačí si dát do vyhledáváče Hraška, vše se o ní dočtete, používám ji na zahuštění i na obalování. Smíchala jsem ji v tomto receptu se strouhaným sýrem, dál viz postup. Ale dá se květák obalit i jen v Hrašce.
www.ceria.cz/index.php/produkty/hraska