Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Netradičně smažený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXDY
Moje poznámka
Netradičně smažený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXDY
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 11 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 2 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 2 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 5 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 5 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 6 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 6 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 6 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 7 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 7 hodinami
Tématické fráze:
smažený žralok,
pangasty,
smažený pangacius,
pangasius recepty,
smažený pangasius na másle,
jak udělat pangase,
žralok smažený,
pangasius filé,
těstíčko na obalování ryb asie,
jak udělat nejlepší file z pangasiuse,
rozmrazit rybu pred smazenim?,
druhy smažených ryb,
surovina na obalované maso vietnam,
file pangas,
file před smažením rozmrazit ano ne,
jak spravne usmazit zmrazenoou rybu,
recept pangaius smažený,
pngasius obalovany ve strouhance,
smyžený pangasius,
pangasius recept
Suroviny:
pangasius,
mouka hladká,
strouhanka,
sůl,
šťáva citronová,
máslo,
olej,
majonéza,
jogurt,
kečup sladký,
petrželka,
česnek
Komentáře (16)
S tím mlékem je to úplná blbost, kvalita mléka a obsah tuku jsou přesně nadefinovány. Zřejmě vám přišel nějaký "HOAX" (záměrně šířená nepravdivá zpráva. Něco podobného se šířilo i o pangasovi, viz: hoax.cz/hoax/pangasius---je-to-k-jidlu/
Ten recept co uvádíte v příspěvku bude vynikající ale tady ho nikdo nenajde. Zkuste ho vložit uděláte tím radost spousty lidem. Hezký den
Do té omáčky bych použila majonézu z jogurtu, ale to už je opravdu o chuti a názoru každého