Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilek s vepřovým masem na asijský způsob

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 7. 2013 16:06

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 852 kJ / 443 kcal
Bílkoviny55,73 g
Tuky9,28 g
Vláknina4,48 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 146 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy31,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso můžeme úplně vynechat a koření použít přímo na lilek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

31. 7. 2013 18:14

Moc vám děkuju:-K:-)
Jani, koření můžeš použít jiné a maso, jak píšu v poznámce, klidně vynechat, tady jde hlavně o ten lilek ;-):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 7. 2013 18:10

Maruško, já nemůžu nereagovat, když jde o lilek!!:-) Nádherná práce, určitě bych mohla použít i kuřecí maso, že?? A to koření 5 vůní taky nemám:-S, ale nějak bych si poradila;-). Díky za inspiraci:-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

31. 7. 2013 17:57

Maris, pěkné, lákavé, určitě chutné a ještě k tomu hezky naaranžováno, podle fota už vím, že je to Tvůj recept, ale ta druhá fotka- tak tam polykám:-p:-p, máš to pěkné, líbí se mi, že je do jednoduché a wow:-K;-);-);-):-p:-p:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

31. 7. 2013 17:57

Maruško, je to moc pěkné, lákavé, určitě chutné a ještě k tomu hezky naaranžováno, podle fota už vím, že je to Tvůj recept, ale ta druhá fotka- tak tam polykám:-p:-p, máš to pěkné, líbí se mi, že je to jednoduché, zkrátka, je to krásná lilková čína;-):-p:-K:yes:

magdalenka magdalenka

31. 7. 2013 16:40

To by som mohla a je to aj pekné...:yes:

1974andrea 1974andrea

31. 7. 2013 16:26

maris:Jasně, já to myslela ve smyslu lilku a masa s asijskou chutí;-)

maris maris

31. 7. 2013 16:19

1974andrea: já jsem hledala lilek a vepřové, proto jsem to nenašla, ale myslím, že chuťově to bude úplně jíné, Ty tam máš víc ingredienci;-):-)

maris maris

31. 7. 2013 16:16

cathleen: Ivo děkuju:-K, my ho máme taky rádi, ale musí se s ním opatrně, je hodně výrazné, ale to Ty určitě víš;-):-)

1974andrea 1974andrea

31. 7. 2013 16:14

Dělám s kuřecím masem skoro stejně, s vepřovým jsem ještě nedělala
http://www.toprecepty.cz/recept/32970-lilek-s-kure...

cathleen cathleen (moderátorka)

31. 7. 2013 16:12

.....a v úžasném aranžmá!:-K Koření pěti vůní jsem kdysi používala na recept se sojovými boby - i tam chutnalo.:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lilek s vepřovým masem cina s lilkem čína z lilku veprove maso s lilkem lilek recepty lilek čína lilek s vepřového masa čína na asijský způsob veprove na lilku cina lilek lilek jako čína čína z vepřoveho masa s lilkem asijské recepty lilek na čínu čína s vepřovým masem lilek do ciny lilek veprove maso recept lilek s vepřovým masem recepty vepřová čína s lilkem vepřové maso na lilku

Suroviny: lilek, kýta vepřová, paprika čerstvá červená, cibulka jarní, koření pěti vůní, omáčka sojová, solamyl, olej, sůl

TopRecepty.cz

Lilek s vepřovým masem na asijský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YZpn