Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 418 kJ / 1 056 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,15 g |
Tuky | 37,67 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 359 mg |
Sodík | 435 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 89,97 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na troche oleja opražíme narezanú cibuľu, pridáme na plátky nastrúhanú tekvicu, na kocky narezané paradajky, osolíme, ochutíme nasekanou bazalkou a tymiánom a podusíme 10 minút. Dochutíme prelisovaným cesnakom.
Krok 2: Tvaroh zmiešame s jogurtom, osolíme, pridáme nasekanú bazalku a provensálske korenie. Nakoniec dáme vajíčko a dobre premiešame.
Krok 3: Do vymasteného pekáča navrstvíme tekvicovú zmes a na ňu urovnáme tvarohovú zmes.
Krok 4: Pečieme pri strednej teplote asi 30 minut. Podávame so zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 13. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tykev pod tvarohovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXw3
Moje poznámka
Tykev pod tvarohovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MXw3
Nejnovější recepty
Kvašené zelí
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová bábovka s kakaem a banánem
Přidáno před 18 hodinami
Pečený holandský řízek
Přidáno 13. 9. 2025 21:36:51
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno 13. 9. 2025 15:01:03
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno 13. 9. 2025 14:08:09
Čalamáda
Přidáno 13. 9. 2025 14:00:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
Kajkajak před 5 hodinami
Švestkové buchty z kynutého těsta
mrazule před 6 hodinami
Škvarečky z bedel
lukadu před 7 hodinami
Honzovy buchty (jemné a vláčné)
xlindadivis před 8 hodinami
Vepřové na kmíně
Zbynek Hladik před 8 hodinami
Bramborový koláč s meruňkami
Alamatej před 9 hodinami
Nebe v hubě
Kookina před 9 hodinami
Domácí kečup
Fitulka před 10 hodinami
Rychlý švestkový koláč
maminka Machulka před 11 hodinami
Hovězí kližka na česneku a majoránce
kimil před 11 hodinami
Tématické fráze:
tvarohova peřina,
šafránová tykev
Suroviny:
tykev,
cibule bílá,
česnek,
sůl,
tymián,
bazalka čerstvá,
olej,
tvaroh,
jogurt,
bazalka čerstvá,
sůl,
vejce
Komentáře (3)