Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frankfurtská hovězí pečeně II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wyR
Moje poznámka
Frankfurtská hovězí pečeně II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wyR
Nejnovější recepty
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 17 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 9 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 10 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 12 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 12 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 13 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 13 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 13 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 14 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 14 hodinami
Tématické fráze:
frankfurtská omáčka,
frankfurtská omáčka recept,
frankfurtská pečeně,
frankfurtská omáčka s párkem,
frankfurtská hovězí pečeně,
frankfurtská vepřová pečeně,
franfurtská omáčka,
hovězí pečeně frankfurtská s rýží,
recept na frankfurtskou omáčku,
frankfurtská hovězí pečeně recepty,
španělská hovězí pečeně,
hovězí pečeně,
frankfurtská pečeně recept,
frankfurtská hovězí pečeně recept,
frankfurtský guláš,
franfurská omáčka,
španělská pečeně,
omáčka frankfurtská,
frankfurtská vepřová pečeně recept,
franfurtská pečeně
Suroviny:
hovězí zadní,
párky,
cibule,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
sádlo,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (18)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Jen by neškodilo připsat alespoň přibližnou dobu přípravy.
Tak co, mám ji tam připísnout?