Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Frankfurtská hovězí pečeně II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wyR
Moje poznámka
Frankfurtská hovězí pečeně II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wyR
Nejnovější recepty
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 29 minutami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 3 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 7 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 8 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 23 minutami
Rajská omáčka
Maroun416 před 49 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 1 hodinou
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 3 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 5 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 7 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 7 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 10 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 20 hodinami
Tématické fráze:
frankfurtská omáčka,
frankfurtská omáčka recept,
frankfurtská pečeně,
frankfurtská omáčka s párkem,
frankfurtská hovězí pečeně,
frankfurtská vepřová pečeně,
franfurtská omáčka,
hovězí pečeně frankfurtská s rýží,
recept na frankfurtskou omáčku,
frankfurtská hovězí pečeně recepty,
španělská hovězí pečeně,
hovězí pečeně,
frankfurtská pečeně recept,
frankfurtská hovězí pečeně recept,
frankfurtský guláš,
franfurská omáčka,
španělská pečeně,
omáčka frankfurtská,
frankfurtská vepřová pečeně recept,
franfurtská pečeně
Suroviny:
hovězí zadní,
párky,
cibule,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
sádlo,
mouka hladká,
mléko
Komentáře (18)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Jen by neškodilo připsat alespoň přibližnou dobu přípravy.
Tak co, mám ji tam připísnout?