Marocká kuchyně - Pěnové řezy (falešný cheese cake)
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 4 744 kJ / 1 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,05 g |
Tuky | 50,85 g |
Vláknina | 2,33 g |
Cholesterol | 697 mg |
Sodík | 365 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 117,84 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
V budoucnu to znovu nafotím a udělám videorecept.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 10. 2013 10:26
15. 10. 2013 21:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Jogurtové rychlokoblížky s povidly
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: řezy marocká stěrka marocký řez marocka kuchyn mrkovy salat pěnové řezy tvaroh pěnový řez penov rezy pěnový řez recept recepty. na marockou kuchyni recept pražené pistácie marocka kuchine recepty
Suroviny: mouka hladká, žloutek, bílek, cukr, smetana zakysaná, jogurt řecký, šťáva citronová, kůra citronová, esence vanilková, ořechy pistáciové nesolené
Marocká kuchyně - Pěnové řezy (falešný cheese cake)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QX9q
2 názory