Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 499 kJ / 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,02 g |
Tuky | 7,09 g |
Vláknina | 11,71 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 23,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zglg
Moje poznámka
Podzimní polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zglg
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 21 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 8 minutami
Čočka na kyselo
el.mencl před 22 minutami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 23 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 2 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 12 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 13 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 13 hodinami
Tématické fráze:
podzimní polévky,
podzimní polevka,
dobré podzimní polévky,
polevka podzimni,
podzimní plévka,
podzimní polévky recepty,
polevka na rychlo,
podzimní polévky na zahřátí,
podzimní polévka recept,
dobrá podzimní polevka,
tipy na podzimní polévky,
polévky podzimní,
podzimnu polévka,
podzimní mrkvovo-cockova,
pdzimni polévky,
recepty podzimni polévky,
recepty na podzimni polévky,
podzimni polevka na zahrati,
podzimní polevka zeleninová rajska masové kuličky,
podzimni suroviny recepty
Suroviny:
maso hovězí,
mrkev,
brokolice,
celer,
pastiňák,
květák,
česnek,
protlak rajčatový,
víno červené,
olej,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
pepř bílý,
bazalka čerstvá,
majoránka,
koření polévkové
Komentáře (8)
Je dobrým zvykem psát suroviny v pořadí, jak jdou do kotle...
Recept je psán NA JEDNU PORCI, já to vidím tak na dvě a podle množství vína skoro na čtyři...
Česnek vařený vcelku se (stejně jako cibule) neloupá...
A že vaří některou zeleninu už s masem? No třeba už nemá žuby, že
A maso? Libové? Dal bych obvyklé "maso na polífffku"