Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 801 kJ / 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,54 g |
Tuky | 57,42 g |
Vláknina | 5,73 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 12,95 g |
Postup přípravy
Horkou šťávu dáme na talíře, přidáme plátky masa a podáváme se šťouchanými bramborami, nebo s bramborovou kaší.
Zveřejněno 29. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plecko s kaki příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x5v3
Moje poznámka
Plecko s kaki příchutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x5v3
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 8 hodinami
Krenex
dragomirac před 9 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 10 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 10 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 10 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 11 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 11 hodinami
Tématické fráze:
plecko recepty,
kiwiforum,
kiwiforum,
kiwiforum.cz,
závitky z plecka,
dietní jídlo z plecka,
recepty z plecka,
kaki v lednici?,
recepty s kaki,
jídla z plecka,
top recepty z plecka,
top recepty na plecko,
plecko,
plec recept,
recept na plecko,
recepty z kaki,
plecko na s,
kaki s veprovym masem,
recept na kaki,
vepřová plec plátky recept
Suroviny:
plecko,
sýr niva,
kaki,
hořčice kremžská,
cibule červená,
olej,
pepř čtyř barev,
sůl,
bujón zeleninový,
voda,
Komentáře (32)
Ladi,ale mám takový návrh...nebylo by lepší tu Tvou verzi príma bašty dát jako nový recept a případně ten můj pak šoupnout do podobných?
Mám obavy,že Tvůj popis práce a použité suroviny tady v komentářích zaniknou a to by byla škoda
Takže plátky vepřového jsem potřela hořčicí s medem a koprem, na to dala půlky plátků mascarpone, pak plátky kaki a cibule a znova plátky mascarpone. Do šťávy jsem ještě rozpustila plátky mascarpone a dala kousek kaki, proto mám omáčku světlou.
Jako přílohu jsem dělala rýži. Bylo to moc dobré a děkuju za výborný nápad s kaki
Danuško vyzkoušej
BTW. Překvapilo mě, jak je maso měkoučké, určitě jsem nedělala naposledy..