Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Levný chléb od Ládi Hrušky

Pečení vlastního domácího chleba nabývá na popularitě a my vám ukážeme, že to jde levně a jednoduše. Recept podle Ládi Hrušky není náročný a jeden chutný voňavý bochník vás vyjde na 12Kč.

Hodnocení receptu je 5,0 (50×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 50 min + doba kynutí

80 min (30 min příprava + 50 min tepelná úprava, + doba kynutí)

15. 1. 2014 13:50

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie11 394 kJ / 2 723 kcal
Bílkoviny87,00 g
Tuky15,13 g
Vláknina23,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,81 g
Sůl12,00 g
Sacharidy548,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím, že tady máme hodně podobný chléb bez hnětení. Nenašla jsem však tento chléb, který nás stojí cca 12 kč.

Zdroj http://tn.nova.cz/zpravy/na-vasi-strane/lada-hrusk...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 3. 2014 13:54

Kalasova Alena: Já taky :-)

Kalasova Alena

6. 3. 2014 13:45

Pekla jsem již několik kousků, je opravdu moc dobrý, akorát ho nechávám více vypéct....cca o 10 min.:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 3. 2014 10:26

pestric1:;-)

pestric1

5. 3. 2014 07:55

taky se chystám péci tento levný chléb tak uvidíme jak se povede;-) dám vědět Petr

karel.b@seznam.cz

3. 3. 2014 23:08

:yes::-8Televize by měla zaměstnávat a dobře platit lidi jako je pan Hruška a ne nějaké ochechulky, které ani nevědí jak se mají správně jmenovat. Dovede diváky plně zaujmout a už svým potravinovým inspektorem k nešvarům v prodejní síti (do této doby si s námi dělali co chtěli) prokázal i kus osobní statečnosti. postavit se někomu tak mocnému jako jsou zahraniční potravinoví prodejci často pohrdající zdravím jakýchsi českých ... Ale i jeho další pořady o receptech jsou opravdu něčím fantastickým. Sami jsme podle toho zkoušeli a bylo to fajn. Věřím však, že i tím si asi vysloužil nepřízeň prodejců. Nevím zda by si ještě troufl dát na pranýř i praktiky mobilních operátorů vůči českým klientům. Ať už se pane Hruško rozhodnete jakkoliv, už jen to co jste zatím dokázal Vám rozhodně slouží ke cti a proto velké díky Vám.

Paja Jakubuv

2. 3. 2014 18:07

Rano jse zadelala poprve, upekla a vynikajici, uz v podvecer zadelavam na dalsi. Super:yes::-pjakubuv3@seznam.cz

S.L.

26. 2. 2014 21:15

Stačí dát jen hrnek vody a pak přidat v případě potřeby. Zaměňuji dle rad jedné paní půl hrnku za mouku žitnou, pak je chlebovější. Místo kmínu dávám slunečnicová semínka.

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 2. 2014 16:46

vladi: Díky moc. Já nejsem takový znalec droždí :-)), tak se vždy raději držím receptu;-). Tvůj chleba, jak vidíš jsem už taky mnohokrát dělala, nemá chybu!!

vladi vladi

20. 2. 2014 15:36

Jana J:http://www.toprecepty.cz/recept/19373-domaci-chleb...- tak tento chleba peču už asi 3 roky , ale nikdy jsem se neodvážila dát jiné droždí než sušené- /s modrou vlašťovkou/, někde jsem četla že na tento způsob pečení chleba / kyne přes noc 12-16 hod./ není vhodné obyč. droždí /kostička/.Možná poradí zkušenější pekařinky.;-)

Jana J

20. 2. 2014 15:21

Můžu se zeptat..v receptu je půl lžičky suš. droždí..kolik tam mám dát droždí když mám normální čersvé? takovou tu kostičku :)díky za radu :-K:-)

Misaki

16. 2. 2014 19:15

chutově neměl chybu ale po chvíly se přilepil ke stolu:-D:-D
ale jinak byl skvělí:-8:-):yes:

Simča

16. 2. 2014 18:48

Jana Remkova: No já ho dala do takové té skleněné zapékací mísy, kterou jsem taky předtím vypekla :-)...musím říct, že chuťove neměl chybu, hned se po něm zaprášilo. Byl jen takový placatější jak se těsto trochu rozlilo. Mě šlo spíš o to, že sem ho nemohla z toho válu do pekáče ani pořádně přenést jak se to táhlo :-D...proto jsem myslela, že jsem dala třeba víc vody, nebo měla přidat mouku :-)...jinak se povedl :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 2. 2014 17:23

Simča: Podle mne jsi udělala všechno dobře. To těsto takové lepivé a řidší je.;-). Takže si myslím, že kdybys ho dala do nějakého toho hrnce, nebo jenského skla, jak je v postupu-vypéct 30 minut v troubě, bylo by to super. Budu ráda, když napíšeš, jaký je z toho plechu. Myslím chuť, samozřejmě;-)

Simča

14. 2. 2014 13:06

Zdravím Vás a moc prosím o radu. Dnes jsem se pustila poprvé v životě do chleba. Jen musím upozornit, že jsem totální antitalent na jakákoli kynutá těsta, nikdy sem nic podobného nedělala, v podstatě ani nevím co je kvásek :-D...těsto sem zadělala dle ingrediencí a nechala asi 15 h. pod utěrkou. Když jsem utěrku sundala, bylo těsto hodně porovité, lepivé a tahavé. Vylila sem ho na vál a snažila se ho přeložit, ale teklo mi to pod rukama. Ve finále jsem to s rukama jak prase naplácala do pekáče a upekla. Výsledek:krásný chlebík, jen ještě nevím jak bude chutnat:-D Prosím Vás, co jsem udělala špatně, že těsto tak teklo a lepilo se?měla sem to v kuchyni jak po boji a ten úklid mě trošku odradil od dalších pokusů. Děkuji Vám za vaše rady a odpovědi :-)

Mirda

11. 2. 2014 11:59

Helena Koláčková: S kvasnicemi TESCO jde to velmi těžko. Taky mám špatné zkušenosti , pravděpodobně neoplývají kvalitou.::-((:no:5

1 2 3 4 5 13

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: láda hruška recepty tn.cz recepty láďa hruška recepty ládi hrušky tn.cz recept na chleba láďa hruška tn.cz domácí chléb od hrušky tn.cz recepty chleba za 12 kč lada hruska domácí chleba ládi hrušky nova recepty ládi hrušky tn.cz levné recepty domácí chleba tn.cz levné recepty domácí chleba chleba podle ládi hrušky láďa hruška chleba tn.cz pivní rohlíky ládi hrušky tn cz hruška recepty domaci chleb podle ladi hrusky tn.cz zprávy recept na pečení chleba od hrušky recepty ladi hrusky chleba chleba ládi hrušky tv nova tn cz recepty ládi hrušky

Suroviny: mouka hladká, voda, droždí sušené, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Levný chléb od Ládi Hrušky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v5wL